Přínos senátora Milana Štěcha České republice.

Senátor Štěch opět zaperlil – navrhuje, aby „pseudoživnostníky“ udávali sousedé nebo jiní, kteří na ně narazí. Zvrácenost myšlenky lze srovnat s odměnou za dopadení atentátníků na R. Heydricha.

Možná by ale stálo za to podívat se na samotného senátora M. Štěcha a jeho přínos české společnosti, potažmo České republice. Tento pán se narodil v listopadu 1953, můžeme přičíst 6 let než nastoupil do základní školy, pak 9 let studia na ZŠ a následně 4 roky na střední škole, po které musel na dva roky na vojnu … a jsme v roce 1974. Tento rok je teoreticky nejdříve možný, kdy se pan senátor Štěch mohl zapojit do pracovního procesu a začít „přispívat“ do systému a samozřejmě splácet náklady svého studia. Jeho vlastními slovy - mohl být z národohospodářského hlediska efektivně využit.

Ovšem z jeho životopisu vyplývá že již v roce 1979 se stal předsedou odborů v závodě Škoda České Budějovice. A pokud mě paměť neklame, tak tato pozice již byla „bafuňářská“, tedy zbavena skutečné pracovní činnosti, byť byla tabulkově vedena v dělnických profesích. Následoval samozřejmě vstup do do KSČ, kdy členství mu – dle životopisu – bylo nabídnuto v souvislosti s kariérním postupem. Přeloženo do lidštiny – kvůlivá svému prospěchu se stal komunistou.

Podstatné je, že se již nevrátil mezi normální tvůrčí lid, ale rostl v bafuňářských pozicích v odborech, kdy vrcholem je zvolení senátorem a současná funkce předsedy Senátu ČR.

Můžeme spočítat jeho odvody do systému za dobu, kdy vytvářel hodnoty, ale narazíme na problém úrovně platů a odvodů před a po revoluci. Pro hrubé srovnání si tedy budeme muset vystačit s následujícím srovnáním :

Pan senátor Milan Štěch vytvářel pro společnost, pro Českou republiku hodnoty max.5 let (1974 – 1979). Zbytek let o práci jenom kecá a nechává se živit svými spoluobčany z jejich daní. K dnešnímu dni to dělá nějakých 38 let. Shrnuto a podtrženo – 5 let přispíval do systému, 38 let ze systému čerpá. A to neberu v úvahu, že jako maturant na odvodech toho moc neodvedl, ale jako předseda senátu se všemi benefity a platem ochranky čerpá asi trošku více.

S ohledem na výše uvedená fakta lze s přehledem prohlásit, že pan senátor Štěch nemá nejmenší morální právo otírat se o lidi, kteří ze systému nečerpají a to i za předpokladu, že přispívají jen formou DPH a spotřebních daní za své nákupy a odvody ve výši 1/3 odvodů zaměstnanců.

Zopakuji výzvu již dříve napsanou : senátore Milane Štěchu, rezignujte a zmizte z veřejného života …. a dodávám – dle mého nekonáte v zájmu České republiky, resp. jeho občanů. Nesjednocujete, naopak stavíte lidi proti sobě, představujete přesně ten typ, pro který většina občanů politiky pohrdá.

Blíží se volby a dle mého je třeba nasměrovat chod věcí veřejných zpět k normálu. Politik, který chce získat můj hlas ve volbách si může přečíst co za něj požaduji.

https://www.facebook.com/smlouvasvolicem

Autor: David Dvořák | čtvrtek 22.6.2017 12:42 | karma článku: 42,26 | přečteno: 1818x