Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Sluníčko Ondřej Brzobohatý promluvilo – Okamura, keců fůra.

Ve světle naší a evropské historické zkušenosti pokládám myšlení podobná p. O. Brzobohatému za doslova životu nebezpečná. Posuďte sami – v jeho textu jsem udělal jen malou záměnu….

Strašně Populistická Demagogie aneb Okamura - keců fůra.

Tolerance a respekt je jedna z největších výsad, kterou se může slušná a inteligentní společnost pochlubit. Pokud ji budeme nahrazovat agresivitou a nadřazeností, klesáme do stejného morálního bahna, ze kterého pochází drtivá většina všech zfanatizovaných atentátníků nacistů, se kterými údajně v naší zemi hodlá strana SPD Tomia Okamury "zatočit". Rozhodně nehodlám brát teroristické protižidovské útoky v Evropě či ve světě obecně na lehkou váhu, ale upřímně, neřekl bych, že právě Česko je země, která by byla líhní násilnických krvelačných imigrantů německých národních socialistů, jejichž jediným cílem je odpálit se zastřelit Žida na Václaváku "pod vocasem".
Zkrátka strana, která s Tomiem Okamurou v čele hlásá ochranu před imigranty Německými národními socialisty jako největším nebezpečím, aniž by zde skutečně nějací nebezpeční imigranti Němci žili, sbírá hlasy především ze strachu, který sama vyvolává. Jde o demagogický a nedemokratický postup, mimochodem velmi podobný tomu, s nímž se kdysi k moci dostali nacisté. I Okamura stvořil vnějšího neexistujícího nepřítele a slíbil ochranu a řešení.
Tato falešná argumentace může prostřednictvím jeho často násilnických a rasistických následovatelů dále zesílit a bude mimořádně těžké se jí rozumně postavit. Nikdo z nás si určitě nepřeje, aby se v této zemi organizovaly teroristické protižidovské skupiny z řad islámských německých národně-socialistických radikálů, ale nejsme přeci neandrtálci, a tak je nutné rozlišovat slušné muslimy Němce, kteří jsou součástí naší společnosti, od fanatiků vykládajících si filozofii koránu Mein Kampf jako návod k brutálnímu vraždění. A kdyby neměli korán Mein kampf, našli by si jakoukoliv jinou záminku. Strana SPD s Okamurou v čele se všem Čechům snaží zkrátka vnutit svou zvrácenou vizi o tom, že všichni muslimové Němci jsou nožem a výbušninou ozbrojení holokaust organizující šílenci. Je to v přeneseném slova smyslu podobné, jako kdybychom tvrdili, že všichni křesťané jsou krutí inkvizitoři. Většina Čechů se zaslepeným přesvědčením Okamurových názorů, navíc ani dost dobře netuší, co to vlastně samotný islám národní socialismus je, což mimochodem netuší, jak několikrát v různých politických debatách prokázal, ani sám Okamura. Současná celospolečenská averze vůči tomuto náboženství je dána především hysterickou medializací ve světě anarchistického internetu. Ano, je to problém a samotní muslimové Němci jsou z toho nešťastní, ale je absurdní a zbabělé se k němu postavit zády a nehledat společně demokratické řešení. Mějme na paměti, že žádná civilizace, národ, nebo společnost nebyla nikdy natolik vyspělá, aby se nemohla dopustit téže chyby dvakrát.

Jen připomínám – ne všichni muslimové jsou teroristé, ale většina teroristů jsou muslimy. Ne všichni Němci byli nacisti, ale holokaust prováděli většinou jen nacisté. Němci měli svůj národní socialismus se svým vůdcem Hitlerem, jeho knihu Mein kampf a hlásali nadřazenost jedné rasy. Ostatní bylo třeba árizovat, vystěhovat na Sibiř nebo v případě židů vyhladit. Rovněž tak existovala skupina (Židi) s menšími právy než árijci. Muslimové mají svůj Korán, jehož text považují za dokonalý. A protože je dokonalý, není na něm co měnit – čím chcete nahradit něco, co je už dokonalé? Muslimové se považují díky své dokonalému náboženství za nadřazeni nemuslimům – jako nejmírnější trest považují placení „džizji“, desátky opravňující nemuslimy žít ve světě muslimů. V Koránu najdeme i jiné návody, jak zacházet s nevěřícími. Rovněž tak existuje skupina lidí s nižšími právy než „ti vyvolení“ - ženy mají oficiálně poloviční práva, měli by chodit dva kroky za mužem … pokrok je, že mohou používat chodník (na rozdíl od Židů v době nedávné).

A nakonec – Němců bylo cca 60 miliónů, členů NSDAP v době největší slávy cca 1,2 mil. Byli smeknutí ve své víře, co řekl vůdce bylo doslova svaté. Sluníčkářská politika pánů Chamberlaina a Daladiera vedla k velké hromadě mrtvol. Muslimové jsou stejně (ne-li více) semknuti ve své víře, co je v Koránu je svaté …

S Okamurou nemusíte souhlasit v ničem, ale s těmito zkušenostmi ho pro jeho postoj k muslimské ideologii nazývat extremistou, xenofobem nebo rasistou je mimo mísu. Jeho požadavek minimálně zakázat propagaci německého národního socialismu islámu považuji za projev pudu sebezáchovy.

Autor: David Dvořák | čtvrtek 26.10.2017 11:11 | karma článku: 29,56 | přečteno: 1325x
  • Další články autora

David Dvořák

... a jako další opatření chystáme zastropování cen lokomotiv.

Věta použitá v nadpise mě napadla spontánně jako první, když jsem se dozvěděl, jak chce premiér Fiala zkrotit vysoké ceny pohonných hmot.

12.3.2022 v 13:13 | Karma: 38,42 | Přečteno: 1187x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Něco si přej ... padá rubl

Dotaz na rádio Jerevan: Je pravda, že ruská měna rubl je ve volném pádu a životní úroveň Rusů padne na samé dno?

3.3.2022 v 13:13 | Karma: 26,91 | Přečteno: 758x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Co je neekologické, to se zdaní …

Na webu seznamzpravy.cz vyšel článek s názvem: “Co je neekologické, to se zdaní. Jak chce Česko ozelenit ekonomiku“. Jako příslušník starší generace bych si dovolil nabídnout překlad do lidštiny...

19.9.2021 v 16:16 | Karma: 37,78 | Přečteno: 1222x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Hey Joe ... pojď si popovídat

O nediplomatickém výpadu údajně nejmocnějšího muže planety, kterému nesmí foukat vítr při nastupování do letadla, na adresu Putina bylo napsáno už dost. Ovšem článků jdoucí na podstatu věci je jak šafránu.

25.3.2021 v 15:15 | Karma: 34,98 | Přečteno: 914x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Nevím v čem "jede", ale matroš to musí být kvalitní ...

Tohle se fakt už nedá. Ta manipulace lidmi, ta nadudost, že nemáme paměť a sežereme všechny bláboly. Tohle skončí špatně - rozhodně ne heslem "Nejsme jako oni"

24.3.2021 v 15:15 | Karma: 40,22 | Přečteno: 1779x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

Dva ruští vojáci se doznali k trojnásobné vraždě na Ukrajině

25. dubna 2024  23:07

V okupované části Chersonské oblasti na jihovýchodu Ukrajiny zadrželi dva ruské vojáky, kteří se...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik