Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Ještě "hrajeme" kartu lidských práv nebo už se může říkat pravda?

Katalánci v báni na 12+ let, v demokratických volbách zvolení členové EP se nemohli dostavit a složit slib, protože by skončili za katrem taktéž. Náš spojenec a člen obranného spolku NATO útočí a páchá válečné zločiny u souseda ..

Je tady ještě někdo, kdo věří, že v 89. šlo o lidská práva a o nezištnou pomoc zaostalým buranům z východu? Máme přísloví, že pravda vždy vyplave na povrch jako olej na hladinu. A dodávám, že se stejnou jistotou. Bible vyzdvihuje selský rozum, když hlásá "po ovoci poznáte je".

Pravda, která vyplouvá na povrch je bohužel nepříjemná, sklizené ovoce smradlavé a jedovaté. O žádná lidská práva nešlo a už vůbec dnes nejde o uhlíkovou stopu. Jde o prachy a o moc. Nic jiného nemá pro ty nahoře cenu. Šlo o nenasycené trhy, eliminaci konkurence a rozebrání kořisti. Komunisté musí němě zírat, jak lze pouhým zajištěním obchodů plných věcí zbytných ovládat lidi a vymýt jim mozky víc než, když se bílá stává bělejší. Nic na tom nemění ani majstrštyk současného předsedy přejmenovaných bolševiků, který přesvědčil členskou základnu, že jejich budoucnost je v podpoře velkokapitalisty, který má za normální inkasovat dotace pro malé a střední firmy. Něco mi říká, že pod kotlem se řádně přitápí a papiňák je hermeticky uzavřen.

Nyní krátké zprávy podrobněji ... katalánští politici, kteří se namočili do referenda o osudu svého Katalánska vyfásli 12 a více let v ťurmě. Bývalý předseda Puidgemont žije v exilu, protože příjezd do vlasti by znamenal přes 20 let za katrem. Členská země EU usiluje ze stejného důvodu o zatčení nově zvolených poslanců EP - jednoho v base už má, druzí dva osudu zatím unikají svým pobytem v exilu, o výkonu zvoleného mandátu nemůže být řeči. Na celé věci je krásné to hlasité mlčení mainstreamu v čele s hlavním dohlížitelem na EU hodnoty Jourovou. Nutno podotknout, že nebyli odsouzeni za organizování referenda, ale za "zneužití" katalánských peněz k uspořádání hlasování. Dyť to známe, u nás za bolševika taky byla svoboda projevu ... ale už ne po projevu. Je to stejné, dříve samozvanci, ztroskotanci a imperiální agenti, dnes separatisté, xenofobové a Putinova úderka. Běžte se bodnout zmetci ...

NATO že je obranný spolek, který má dle svých zakládajících dokumentů řešit spory diplomatickou cestou? Fakta neúprosně ukazují, že NATO není žádný obranný spolek a smlouvy nemají cenu vytištěného papíru. S veřejnými přísliby to je stejné. Jsem pamětník ujišťování Gorbačova, že NATO se nepřiblíží k (dnes) Rusku. Dnes je RF obklíčena základnami jak zajíc v myslivecké oboře a navíc je vydáván za agresora. Farizejství jak noha. Když Putin vyfoukne základnu v Sevastopolu Američanům, tak se spustí hromobití. Bohužel to nemohou udělat, jako v Kosovu, kde umístění své základny museli podpořit bombardování Bělehradu a snášet ve vedení Kosova válečné zločince. Útěchou nám má být ujišťování, že to možná jsou zločinci, ale určitě NAŠI zločinci. A nemyslícímu davu se tlačí do hlavy teze o osamostatnění Kosova. Sice je zde karambol s Katalánskem a Krymem, ale spin doktoři to zvládají. Naše zkušenost říká, že nám "Západ" nepomohl. Pro zachování své moci nás podrazil, přesněji prodal a když už jsme pak bojovali na jeho straně proti velkému zlu, tak si nakonec nechal vše proplatit, vč. spotřebovaných tkaniček do bot. Další naše zkušenost říká, že přátelské objetí ruského medvěda může být smrtelné. Na druhou stranu Kurdové (na počet tuším taky 10 mil) mohou s klidem tvrdit, že po spolehnutí se na zajištění své bezpečnosti pomocí USA by už taky nemuseli vůbec existovat. A Jourová jako nejvyšší dohlížitel na "hodnoty EU"? Spolu s bývalým pornohercem Jandou, který dohlíží na čistotu zpráv v ČR jsou hlasitě ticho. Celkem by mě zajímalo co by se dělo, kdyby místo kurdské političky Hevrin Chalafové vytáhli z auta, znásilnili a ukamenovali nějakou přední političku EU. A proč o tom informují v podstatě jen ti bolševici? Proč jinde jsou jen vágní zprávy o mrtvých během operace "Pramen míru"? Ještě to bude zajímavé. Navíc si myslím, že brzo někdo poukáže na paralelu mezi placením Turecku "za zadržování migrace" a náklady agrese Mohamedovy armády .... jestli to tak náhodou vlastně není za ty naše prachy...

Vážení mainstreamoví novináři, tím, že děláte vše, vyjma objektivního informování, přitápíte řádně pod kotlem. Možná by jste měli mít taky na paměti, že heslo "nejsme jako oni" již bylo použito a výsledek nebyl nic moc. Zkrátka probuďte se a přestaňte sloužit zlu.

Autor: David Dvořák | úterý 15.10.2019 13:13 | karma článku: 42,40 | přečteno: 1825x
  • Další články autora

David Dvořák

... a jako další opatření chystáme zastropování cen lokomotiv.

Věta použitá v nadpise mě napadla spontánně jako první, když jsem se dozvěděl, jak chce premiér Fiala zkrotit vysoké ceny pohonných hmot.

12.3.2022 v 13:13 | Karma: 38,42 | Přečteno: 1187x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Něco si přej ... padá rubl

Dotaz na rádio Jerevan: Je pravda, že ruská měna rubl je ve volném pádu a životní úroveň Rusů padne na samé dno?

3.3.2022 v 13:13 | Karma: 26,91 | Přečteno: 758x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Co je neekologické, to se zdaní …

Na webu seznamzpravy.cz vyšel článek s názvem: “Co je neekologické, to se zdaní. Jak chce Česko ozelenit ekonomiku“. Jako příslušník starší generace bych si dovolil nabídnout překlad do lidštiny...

19.9.2021 v 16:16 | Karma: 37,78 | Přečteno: 1222x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Hey Joe ... pojď si popovídat

O nediplomatickém výpadu údajně nejmocnějšího muže planety, kterému nesmí foukat vítr při nastupování do letadla, na adresu Putina bylo napsáno už dost. Ovšem článků jdoucí na podstatu věci je jak šafránu.

25.3.2021 v 15:15 | Karma: 34,98 | Přečteno: 914x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Nevím v čem "jede", ale matroš to musí být kvalitní ...

Tohle se fakt už nedá. Ta manipulace lidmi, ta nadudost, že nemáme paměť a sežereme všechny bláboly. Tohle skončí špatně - rozhodně ne heslem "Nejsme jako oni"

24.3.2021 v 15:15 | Karma: 40,22 | Přečteno: 1779x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

„Není podstatné být vidět, ale mít výsledky.“ Politici reagují na konec ministryně

25. dubna 2024  10:46,  aktualizováno  12:20

O demisi ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny Langšádlové (TOP 09) byl premiér Petr Fiala...

TOP 09 padají preference, Langšádlová si vytáhla Černého Petra, říká politolog

25. dubna 2024  12:16

Ministryně pro vědu a výzkum Helena Langšádlová z TOP 09 končí ve vládě. Rozhodla se podat demisi....

Vrah tělo ubodaného muže hodil do žumpy, tam tlelo dva měsíce. Dostal 20 let

25. dubna 2024

Krajský soud v Ostravě poslal na dvacet let do vězení 62letého Karla Machalu za to, že předloni v...

Lidovci navrhli zvýšit slevy na dani na děti, stát to má přes 8 miliard ročně

25. dubna 2024  11:36,  aktualizováno 

Zvýšení slev na dani na děti navrhuje KDU-ČSL a hodlá to prosazovat v jednáních s koaličními...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik