Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mám doma uchované samizdatové vydání Orwellovy Farmy zvířat z doby, kdy to tehdejší Ministerstvo Lásky zakazovalo zveřejňovat.

Je to ruční vydání, psané celé na psacím stroji, přes kopíráky se zvládly tak 2-3 kopie.

Díky za Váš článek, který je stejně naléhavý jako ten projev Marie Le Pen.

3 0
možnosti

Karma. Až na jednu drobnost - VUML není Vyšší Učení Marxisticko-Leninské) ale Večerní univerzita marxizmu-leninyzmu

1 0
možnosti

Nojo, pěkný blog. Však již slyším autorovi zvonit hranu...

2 0
možnosti
Foto

„Jen ta vaporizace ....., to se může ukázat jako oříšek. Odbočka pro neznalé – vaporizace je něco jako vypaření se a nahrazením správným. Např. bylo by dobré vaporizovat všechny články, které...“

Nikoli, to není vaporizace. Vaporizace je odstranění člověka a všech záznamů o jeho existenci. Vaporizovaný člověk neexistoval. Nikdy neexistoval. Mluvit o vaporizovaném člověku byl ideozločin.

Jakousi „měkčí formu vaporizace“ pamatujeme z předlistopadové doby, kdy se stahovaly filmy, knihy, hudba... některých emigrantů.

1 0
možnosti
Foto

mátě pravdu, známe jen určitý výsek reality a z těch střípků se snažíme udělat si představu o co go...jenže svět je hrozně složitý a většina médií zmanipulována těmi, kdo je financují takže poznat skutečnost nemůže nikdo z nás

1 0
možnosti

M60i74l12a49n 59R24a19d91e55k

23. 10. 2016 22:22

mate karmu a pravduR^

Ja kdyz odprejsknul v 1968, tak jsem sel do svobodneho sveta, kde se sice v novinach blblo na kvadrat, ale nikoho by ve snu nenapadlo to "usmernovat". Ruskym mediim sice moc neverim oni maji lez v krvi, ale bohuzel uz tem zapadnim take nelze verit a to je ta tragedie. Diky bohu kdo chce ten se dozvi, mame internet a je tezko vse kontrolovat, ani youtube nelze na 100% umlcet, twitter, FB, emaily, skype, atd.

ale jak pisete, kdyby mi tenkrat nekdo rekl ze zapadni media se budou podobat Rudemu Pravu, tak bych mu rekl ze je kreten.

12 0
možnosti

Rozparádil jste se, karma vás nemine R^

6 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik