Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To Štěpán Bicera a další - komunisti v r. 1946 zcela regulérně vyhráli volby. Všechny další zákony pak byly přijímány v souladu s platnou legislativou. Přesto bylo období před r. 1989 označeno za období nesvobody. K věci nelze přistupovat, že Babiš bere ze společného podle legislativy, kterou sám tvoří (nebo prolobuje) a nic neporušuje.

EET se mě netýká, jen ty dopady ano, tak jako každého jiného. Blog měl položit otázku, zda je morálně ospravedlnitelné, že ti nejmenší produktivní se svými daněmi skládají na zisky pár vyvolených, kteří mají moc si vše legislativně upravit. Jako by nestačilo, že mají armádu právníků a daňových poradců pro legální daňové optimalizace přes zahraniční společnosti se sídlem v zemích s nízkým zdaněním.

Tady se opět zametají schody odshora a propaganda jede jak za bolševika.

2 0
možnosti
Foto

Jestli máte důkazy, že p. Babiš porušuje zákon, obviňte ho u soudu. Pokud je to v souladu se zákonem, tak je p. Babiš poctivý. EET ja cílené na nepoctivost a jsem si jistý, že ji je v tomto státě heurekom a nejen v hospodách. Ve všem a nejvíc ji bylo v politice. Co do vstoupilo ANO, tak kauzy přestaly a partaje zchudly.

5 7
možnosti
Foto

Jo, jo. Za tu poctivost všichni zaplatíme v hospodách více. Malí odpadnou, velcí zdraží, protože již nebudou mít levnou malou konkurenci. To se už děje. Jistě řeknete, že je to spravedlivé a proto si za to všichni připlatíme. A nebylo by lepší, kdyby se ten úřednický aparát trochu zmenšil, ušetřil by a my bychom měli hospody na starých cenách?

7 2
možnosti
Foto

EET tu už měly být dávno. Víte, co se skrývá za otázkou "Chcete doklad"? A kam zmizí třeba paragon na čerpací stanici? V Německu jsou finanční úřady jiné kafe než u nás a podnikatelské prostředí se jich pořádně bojí a proto jsou poctivější než u nás. Proto tam EET nepotřebují. Berňák má slušný přehled, kolik hospody mají hostů, kolik utrží. Když přiznání neodpovídá jejich představě, řeší to kategoricky a hospodský se většinou podvolí.

4 7
možnosti
Foto

A řekněte nám upřímně, když se vás řemeslník zeptá zda chcete doklad: Chcete ho a necháte si ho vystavit?

1 1
možnosti

Slavik zdaleka tak krasne nezpiva, a temer vsichni ted poslouchaji jen jej. Karma.

1 0
možnosti
Foto

R^ Dokonalá práce a zasloužená karma. Jenom bych se trochu přimluvil za stylistiku, odstranit pár překlepů a udělat více odstavců. :-)

1 0
možnosti
Foto

Moc hezky napsané!!!

9 0
možnosti

J92a97n 67H19r62u79z14a

4. 12. 2016 17:02

Hezky a hlavně pravdivě. Škoda, že to dochází tak málo lidem.

8 2
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik