Diskuse

Čapí hnízdo – je výkon práva závislý na předvolebních výsledcích?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Plně s Vámi souhlasím. Váš článek ve mě vyvolal určitou asociaci, a tak jsem složil alespoň tyto dva odstavce.

On směřuje k vítězství.

Náš zákon zatím stále spí.

Po ztrátě víry bude krach.

Cestu mu zkříží sebevrah.

-

My si tady takhle žijem

a máme strach o svůj příjem.

Proto držím hubu a krok,

abych nedostal přes rozkrok.

0 0
možnosti
MK

U politika vcelku nehodnotím právo, ale zajímá mě morálka. Ta Babišova je na hanebně nízké úrovni. Volit takový morální odpad může jen člověk, který na tom sám s morálkou není moc dobře. Děsí mě, že takových lidí je u nás cca 30%.

7 0
možnosti
Foto

Dal bych Vašemu příspěvku plusku, ale nelíbí se mi zvolená terminologie. To bychom museli za morální odpad považovat kdekoho, neboť takových případů jako Čapí hnízdo se vyskytuje neurekom.

Každý, kdo si vydělal nějaký peníz, také se choval tak, aby výše jeho zdanění byla minimální, třeba si založil životní pojištění. Myslím, že tam je pak možnost snížit daňový základ.

0 0
možnosti
Foto

Abyste dokázal účelovost použití práva, tak byste musel dokázat, že Agrofert v momentu oddělení firmy Čapí hnízdo měl v úmyslu, že ji vezme zpět pod svá křídla.

0 0
možnosti
DD

Víte, ono by hodně napovědělo, jak bylo zaplaceno, když se Čapí hnízdo prodávalo ... a jsme opět u kouzelných finančních machinací A.Babiše .... zcela jistě náhodou byly zvoleny nedohledatelné akcie.

A neodpustím si poznámku, že díky tomuto vysoce a účelově formálnímu pojetí práva, kdy v důsledku je výsledek proti zdravému rozumu, jsme tak, kde jsme.

Babiš vysaje dotace pro malé podnikatele a Rath chycen s úplatkem snad ještě dostane odškodné, protože žádost o odposlechy nebyla sepsána při ranním kuropění za vytí psa ... to je stejný princip formálnosti, který zdravý rozum nebere.

Jak jsem již psal, nechcete-li nakonec právo vynucovat samopaly a pohrůžkou trestem stětí, musí být v konsensu s myšlením většiny.

8 0
možnosti