Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A pro firmu naplněnou zaměstnanci od shora až dolů neplatí, že musí trhu nabídnout něco, za co dostane zaplaceno?

0 1
možnosti

Chápu, že pana Štěcha nesnášíte, já ho také moc nemusím, ale ve svém spravedlivém rozhořčení vůči profesionálnímu odporářském bossovi nejste schopen pochopit, že tentokrát má pravdu. Nevím, čím se živíte vy, ale pokud závislou činností jako zaměstnanec, nemohlo vám uniknout, že většina zaměstnanců to vidí podobně jako pan Štěch. Nebo že by to bylo pod vaši rozlišovací schopnost?

1 7
možnosti
Foto

Bohužel nemáte pravdu.

Pokud by se zdravotní a sociální pojištění zvýšilo na úroveň zaměstnanců, tak se v první řadě cena všech služeb bude muset zvýšit o 20-30%, což by znamenalo, že poklesne objem zakázek, protože mezi našimi občany je určitý objem peněz a takový cenový nárůst by je donutil méně využívat slušby živnostníků. Takže, nižší počet živnostníků, vyšší nezaměstnanost.

Živnostník nedostane zaplacenou dovolenou, prakticky si nemůže dovolit marodit, protože přijde o zákazníky, když nemá zakázky, tak mu nikdo nic nedá, do toho pořád jednou nohou v kriminále kvůli všemožným kontrolám, protože nelze se naučit všechny zákony ohledně účetnictví, bezpečnosti práce, hygieny atd. Za každou svoji chybu platí.

Také odpracuje daleko více hodin než zaměstnanec, protože podmínky pro svoji práci si musí připravit mimo pracovní dobu.

6 2
možnosti
Foto

Myslím si, že Milan Štěch těmito výroky zatloukl další hřebík do rakve ČSSD.

6 1
možnosti

Já bych tohoto "odborářského" parazita poslal tahat gumy do Michelinky. To je neskutečně drzý a arogantní i...t.8-o

4 0
možnosti

Jen ho nechte působit. Ať jako reprezentant politiky ČSSD tuhle nevolitelnou stranu dovede ve volbách k 3%!!!

10 0
možnosti

I59v83o 61M52i21l74d36a

16. 6. 2017 12:14

Štěch je jen jeden z těch, co "po našem - pobolševicku" škodí této zemi a parazituje na duchovní i morální ubohosti svých obdivovatelů, svých voličů a co hůř, především na nás, slušných a inteligentních lidech, bohužel v této zemi menšinových voličů....

10 0
možnosti
Foto

Všechny zde autorem vyjmenované nevýhody OSVČ jsou ex-soudruhovi a ex-obršéfovi odborů Milanu Štěchovi dostatečně známy a proto aby po listopadu 1989 neumřel hlady a nemusel pracovat, dal se na politickou dráhu. Tam dokonce není potřeba s vercajkem komunistů SRPEM a KLADIVEM vůbec nic umět, stačí pouze jen dokola a o ničem hezky žvanit. A to se soudruhovi dodnes daří naprosto skvěle. ;-)

17 0
možnosti

Tedy, zustal jsem stat u nazvu clanku. Mozna jste mu mel podekovat za odlozene sako, spustene kalhoty a pohled na spodary CSSD.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS