Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chápu, že pana Štěcha nesnášíte, já ho také moc nemusím, ale ve svém spravedlivém rozhořčení vůči profesionálnímu odporářském bossovi nejste schopen pochopit, že tentokrát má pravdu. Nevím, čím se živíte vy, ale pokud závislou činností jako zaměstnanec, nemohlo vám uniknout, že většina zaměstnanců to vidí podobně jako pan Štěch. Nebo že by to bylo pod vaši rozlišovací schopnost?

1 7
možnosti
Foto

Bohužel nemáte pravdu.

Pokud by se zdravotní a sociální pojištění zvýšilo na úroveň zaměstnanců, tak se v první řadě cena všech služeb bude muset zvýšit o 20-30%, což by znamenalo, že poklesne objem zakázek, protože mezi našimi občany je určitý objem peněz a takový cenový nárůst by je donutil méně využívat slušby živnostníků. Takže, nižší počet živnostníků, vyšší nezaměstnanost.

Živnostník nedostane zaplacenou dovolenou, prakticky si nemůže dovolit marodit, protože přijde o zákazníky, když nemá zakázky, tak mu nikdo nic nedá, do toho pořád jednou nohou v kriminále kvůli všemožným kontrolám, protože nelze se naučit všechny zákony ohledně účetnictví, bezpečnosti práce, hygieny atd. Za každou svoji chybu platí.

Také odpracuje daleko více hodin než zaměstnanec, protože podmínky pro svoji práci si musí připravit mimo pracovní dobu.

6 2
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik