Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Davide, karma. Perfektní. Takhle hezky bych to asi neuměl napsat. Sdílám na FB. ;-DR^

1 0
možnosti

Osvezujici clanek. Dekuje se.

0 0
možnosti

Něco vám povim. Pokud je okurka jinak křivá, je prodána ve druhé jakosti. Tak je to i s barvou rajčat. Je mi jasné, že vy ochranu spotřebitele nepotřebujete. Co se týká vysavačů, včera hovořil v radiu prezident svazu evropských výrobců domácích spotřebičů a mluvčí jednoho řetězce. Oba se shodli na tom, že s nařízením nemají problém. Příkon je jen jedním z ukazatelů a u dnešních vysavačů toto snížení nedopadne na výkon sání.

0 0
možnosti
Foto

Proč by měli mít problém? Když na trhu nesmí být nic jiného než to schválené nejvyšším sovětem v Bruseli, tak si ho půjdete koupit tak jako tak. Oni o nic nepřijdou, vy přijdete o možnost svobodné volby a vlastního rozhodnutí...... Ale ve vašem případě se vlastně také nic neděje, vám to totiž nikdy nedojde.

2 0
možnosti

Asi jste sbaštil i s navijákem Milošovy řeči na Živitelce. Rokem 2015 skončily v EU kvóty na mléko, vylétla produkce a nebylo ho kam dát. Plus ruské sankce. Takže v r.2016 dotace na nevýrobu - jinak by stavy skotu šly dolů, pokles výkupních cen a situace dnes by byla ještě horší. A od té doby jsme dost změnili názor na škodlivost živočišných tuků a též ČÍňanovi zachutnalo máslo.

Osobně jsem pro výraznou redukci dotací ale otázka je, když dáte dohromady celek jako EU bez hranic, cel, kvót atd. - kde je takovéto nejmenší zlo.

3 1
možnosti

Hlavne to .. plus ruske sankce.

0 0
možnosti

Co si uvaříš .... nebo také každý strůjcem ...... Naděje umírá R^

0 0
možnosti

Chtěli jsme svobodu od Boha? Chtěli. Přes jeho zákaz jsme ignorovali strom života a jedli ze stromu poznání dobra a zla. Chtěli jsme sami rozhodovat co je dobré a co zlé. Neboli jsme mu jiným způsobem řekli, my tě nepotřebujeme a sami si "svobodně" vybereme co je dobré a co zlé. Teď neseme následky, tak si nstěžujte a nebrečte jako malé dítě. :-):-/;-)

1 1
možnosti

Oprava "nestěžujte". ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik