Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P93e10t84r 31B78u64r59i15a46n

10. 9. 2017 23:42

;-D;-D výborně vy...karmouš.

Ještě je na celé věci pikantní ten fakt, že nás Němci nařkli z nacistických praktik, když jsme zadržené migranty na nádraží označili čísly na zápěstí, a teď zase chtějí vypravovat transporty s lidmi proti jejich vůli kamsi na východ. Divná doba.

4 0
možnosti

Je to korupce. Celá EU je založena na korupci. Viz dotace.

2 0
možnosti
Foto

Skvělé! R^:-)

Jen bych ještě prosil specifikovat, jak ty "zakoupené imigranty" budeme u nás držet. Zřídíme nějaké klece, kde je uzavřeme, nebo postačí jim dát nějaký čip, na základě kterého pak bude jasné, že to je "náš" imigrant, kterého jsme zakoupili a který se pak jen "zatoulal" někam jinam?

V podstatě by v EU stačilo tuto věc provést je administrativně a na papíře a imigranty "značkovat" hned na hranicích .....:-P

3 0
možnosti

..s čím ještě nepřijdou...Zeman to říká správně NIC

5 2
možnosti
Foto

Proč? Nabízíme vám, že od vás koupíme služby (ubytování, strava, zaměstnání...) za 1,5 melounu ročně. A vy se sami rozhodněte, jestli ty své služby chcete za tu cenu prodat nebo ne. Co je na tom neobchodního?

2 11
možnosti
Foto

Obchodní to možná je, ale taky zákeřné.

3 0
možnosti
Foto

Konání potentátů EU je rovno činnosti duševních bezzemků, jak byli korektně nazýváni našimi kantory na ZŠ, pitomci. Nejdříve navrhovali různá numera nuceně distribuovaných, pak přitlačili s tím, že když nebudeme s jásotem přijímat neustále se zvyšující se kvótu, dostaneme pokutu za každého, kterého nevezmeme. Teď chtějí za každého dodaného ještě platit? A čím? Bezcennými papírky? Nebo nějakou imaginární sumou vygenerovanou několika kliknutími té správné počítačové myši? Nechte si své dodávky i podlá dýška za ně. Radši budu chudší, ale budu žít s vědomím, že jsem jako idiot nezopakoval chybu někoho jiného, kterou mám dnes a denně na očích.

12 0
možnosti

J39a62r46a 25R29a17n34k

11. 9. 2017 4:37

Pokud mne nesezere nejaky zdejsi grizzly, tak jsem zvedava na pokracovani blogu za deset let, ve svete je 50 milionu displaced= lidi, keri nemaji kde zit, at uz je zabiji buddhisticti mnisi v Myanmaru, nebo sucho a Cina, ktera vyssala Afriku a privezla si i vlastni zamestnance - one way ticket pro vezne. Yemen, Somalsko.....zna nekdozemi v Africe, kde se nic nedeje?

0 1
možnosti

Nezapomínejte, že co přichází z Bruselu, je svaté. To přece nemůže být protizákonné. Jedině že bychom my měli špatné zákony, není problém, tak je změníme směrnici z Bruselu. Více viz můj článek. http://siemko.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=622987

10 1
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik