Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

R27a49d84e27k 69J80a85r42o31š

27. 10. 2017 12:41

Ještě bych přidal:

Podmínka 3 - revize antikuřáckého zákona

3 0
možnosti
Foto

Vidím to poněkud jinak.

Vize, program, záměry,..... to nejsou hlavní tahouni pro lid prostý, voličský. Takový volič vize příliš nevnímá, on chce silného vůdce, tahouna, chlapáka, který s ostatními zamete a prosadí tu jedině správnou vizi.

To si troufám tvrdit po zhodnocení historie voleb až k těm posledním.

On předseda ODS jistě bude slušný člověk, ale do uvedené kategorie příliš nezapadá. Takový byl v nabídce především jeden, který voličského ...... hravě přesvědčil, že všichni (až na něj) kradou a s lumpama zatočí (viz Kalousek). A protože u voličského jedince tohoto druhu hravě uspěje s tvrzením, že jeho obviňování je komplot a špinavá hra zlodějů, kteří z něj mají obavy, smrskávají se šance slušných kandidátů na podpoloviční maxima.

1 0
možnosti
JB

J22i11r85i 45B36o59r

27. 10. 2017 10:31

Se divím že nejste politolog.

2 0
možnosti
JL

Já vize Starostů znám velmi dobře. Důvod je ten, že se o to zajímám. A velmi mě to oslovilo. Že je neznáte Vy je celkem normální stav. Starostové prostě v průzkumech byli někde dole, takže opravdu nezapleňovali televizi nebo titulní stránky médií. Myslím si, že brzy ty jejich vize poznáte i Vy. Možná se Vám to bude i líbit.

0 0
možnosti

Ano to (Vámi nastíněný postup ODS) by bylo racionální řešení, ale nemyslím si, že k němu dojde. Navíc současné vedení ODS dá asi jen těžko šanci V. Klausovi ml., byť jim evidentně ve volbách přinesl množství hlasů, což ale P. Fiala odmítá přijmout.

Předčasné volby (např. v červnu příštího roku, po vyčerpání všech pokusů apod.) také velkou změnu nepřinesou, neboť co se stane? ANO mírně posílí - odhaduji tak na 35%, ODS naopak spadne pod 10%, KSČM a ČSSD +/- to samé a u těch dalších stan je na vážkách zdali budou pod nebo nad magickými 5%. Velkou neznámou jsou mi voliči Pirátů a SPD, právě oni můžou přinést hlasy navíc ANO. Ve výsledku by se ale stejně nim moc nezměnilo, snad jen že hnutí ANO by stačilo pro sestavení koalice přizvat do vlády pouze jednu stranu a navíc třebas i tu s méně procenty ve volbách.

3 1
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik