Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

1) Ta poslední věta je dost dobrý důvod, aby na něco takového Babiš nikdy nepřistoupil.

2) Zásady, jež byly dříve vyřčeny lze opustit jen tehdy, když je pro to opravdu dobrý důvod. Mohu ustoupit od nějaké marginální části programu, pokud mi to dá možnost realizovat vyšší prioritu. Od hlavních priorit však ustupovat nelze. Pokud mají strany tyto hlavní priority natolik neslučitelné, že brání spolupráci, nedá se s tím nic dělat. Znamená to, že voliči mají tak protichůdné zájmy, že nejlepším řešením je nedělat nic a počkat, až se tato situace ve veřejnosti změní. Jakýkoliv jiný postup nadělá více škody než užitku.

0 0
možnosti
DB

zbožňuji lidi, kteří mají ve všem naprosto jasno

Volby vyhrálo uskupení, které vede člověk v minulosti spolupracující s STB. Je lhostejno, zda bude soudem oficiálně prohlášen za spolupracovníka nebo agenta, protože pamětníci totality si velmi dobře uvědomují, že do zahraničí mohli být vysláni jen prověření a hlavně následně referující pracovníci. Zda toto nazveme spolupráci nebo jinak, je z věcného hlediska irelevantní.

Zdroj: https://daviddvorak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=635189

i Klaus pracoval v zahraničí........za komoušů...a přesto, že je lid tak moudrý a ví, že každý kdo pracoval v zahr. v této době musel být spolupracovníkem STB....přesto si ho choval v náručí více než 20 let...............obrovská lidská moudrost to

0 0
možnosti
SB

Dobrá nápověda. Souhlas.

0 0
možnosti
MD

Máte pravdu že peníze by jinak využili jiní, třeba ve Švédsku na školení migrantu z Afganistánu, nebo v Ústí nad Labem na na nějaký předražený projekt parku, v Ostravě na studii jak začlenit nepřizpůdssobivé, nebo by vykoupení dalšího prasečáku....atd... takto alespoň vzniklo něco užitečného co může veřejnost využívat.

3 6
možnosti
PP

P73e76t24r 22P96o96l29á77k

22. 11. 2017 16:23

Souhalsim s Vami. Politika je umeni mozneho a kompromisu. A hlavne nejake dlouhodobe strategie, ktera muze( a casto je ) ad hoc poupravovana prave kvuli drive zminenemu. Jen si dovolim zminit, ze takovych hotelu, jako je Capi hnizdo, ktere byly vybudovany/zrekonstruovany za penize EU( tedy nas vsech ) v ramci programu budovani konferencnich center pred cca. 10 lety, je u nas mnohem vic, nez jen jedno Capi hnizdo. Takze Babis se jen choval tak, jak ho EU nuti jako podnikatele se chovat. Nic vic, nic min. Dokud zde budou dotace EU, ktere podporuji soukromy byznys( coz je samo o sobe zrudnost "na entou" ), tak se takove veci dit budou a s Babisem to nema nic spolecneho!

9 5
možnosti
JH

J41i82ř78í 46H25u31m52l

22. 11. 2017 16:19

to je blábol, měl by jste si dát o jedno pivo víc aby jste nemusel tvořit takové nesmysly :-P

2 7
možnosti
PP

P39e31t39r 16P81o14l76á68k

22. 11. 2017 16:25

Pane Humle, muzete nam zde prosim vsem odargumentovat, proc je ten clanek blabol? Predem diky a tesim se na propracovanou argumentaci. ;-)

6 0
možnosti
JK

Na to jaký má Babiš bobky je to malá cena, ale když přidá nějaký ty fleky ve státních firmách co tutově potřebují reorganizaci, to by v tom byl čáp, aby to nevyšlo. Namátkou ČEZ, ČEPRO, Pošta, Letiště, VZP a plno dalších.

5 3
možnosti
VM

Nevěřím v to, že jsme v právní stát a tedy nevěřím ani moc v to, že i kdyby byk vydán, že bude odsouzen, viz třeba Rath.

Zároveň si nemyslím, že by SPD dalo "svou kůži" tak levně . Nicméně s hodnocením počkám na výsledek, nemám potřebu předjímat, či zveřejňovat své domněnky.

5 0
možnosti
PK

Myslím, že v dnešní době je nebezpečný ten, který si nezadal s KSČ ale přesto je kmotr, zloděj, nebo korupčník. No a pokud dojde s babiškou k soudu, bude to třeba se stejným žalostným výsledkem jako v případě pani Nagy, která ovládla českou rozvědku, ikdyž za to by spíše měla dostat odměnu, když prokázala k čemu naše rozvědka vlastně je;-O

1 1
možnosti
VM

Jestli se nepletu, tak byla shledána vinnou :-)

0 0
možnosti
Foto

Já dal karmu a myslím, že to není nejhorší nápad. Babiš je dobrým manažerem a má k dispozici docela slušné počty k zamítnutí žádosti o vydání. Ostatně, předsedou mandátního a imunitního výboru je Člen KSČM.

2 5
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik