Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já bych pro nějaké "oddělení" určité části voličů byla - nikoliv podle názorů, to by bylo skutečně nedemokratické, ale podle toho, že dlouhodobě nežijí na úkor státu. Protože pokud mají o dalším směřování státu rozhodovat ti, kteří žijí z jeho dávek, je zcela jasné, že budou pro co největší okrádání těch co pracují (a živí je) a zárove|ň pro co největší přerozdělování. Takže pokud někdo nepracuje např. 3 (5) let - zrtácí volební právo (až začne pracovat zase alespoň 3 roky, znovu ho získává. Neplatilo by to samozřejmě pro důchodce, kteří celý život pracovali, a matky na mateřské, které před ní také apsoň 3 roky pracovali... (je to samozřejmě zjednodušenél muselo by se vychytat víc věcí) - ale bylo by to víc fér než dnes

1 1
možnosti

Navrhujte rozdělení v rozporu s ústavou.

1 0
možnosti

J11i74ř38í 26J81a34n53d41a

8. 2. 2018 20:21

Vsaďte se, že za pár dní vyleze s tím, jak teď "čelí nenávistným reakcím". To je klasická mantra těchto lidí.

3 0
možnosti

Paní Procházková se možná nevzdělala komplexně, jinak by věděla, že není jasné, kdo by měl určovat, jaké lidské vlastnosti jsou ty nejlepší. Zkoušeli to v minulosti určovat eugenici, a bohužel k "dokonalosti" to dovedli nacisti.

Nevíte proč na mne slova p. Procházkové působí hnědě? 8-o

7 0
možnosti

Definovat ty nejlepsi neni jednoduche. Ovsem ty nejhorsi se daji definovat lepe. A jsou "lide" ve kteryh se ty nejhorsi primo snoubi.

0 0
možnosti

Jedno z klasických mouder pana Murphyho praví, že jsou dvě skupiny lidí - a abych předešel nepřesnostem v překladu, uvedu zde s dovolením v původním znění: "

People are divided into two groups - the righteous and the unrighteous - and the righteous do the dividing".

4 0
možnosti

;-D Vy znáte někoho spravedlivého? Nebo jen ty, co si o sobě myslí, že jsou spravedliví? :-)

1 0
možnosti

Paní Procházková naprosto geniální R^R^

0 6
možnosti
Foto

Co když za nevzdělance a tupce považuje i vás?

0 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik