Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co vse nelze zde ba blogu porovnavat?

Navrhoval bych jeste smlouvu o docasnem pobytu sovetskych vojsk na uzemi CSSR.

3 8
možnosti
Foto

Vždyť Dublin je o tom samém, jako Mnichovská smlouva, jestli to tam nevidíte, tak máte něco s očima, nebo spíš s celou hlavou.

11 0
možnosti
Foto

Má to háček. Je-li smluvně Lisabonskou smlouvou zaručeno, že všichni občané Evropské unie mají právo se usazovat svobodně území kteréhokoliv členského státu bez omezení.

Čistě teoreticky lze si představit, že legálně přijatí emigranti v kterémkoliv členském státu mají právo se odstěhovat kamkoliv. z čehož si třeba Rumunsko může udělat dobrý byznys. Nebo bohatý stát může udělit občanství emigrantům při současné nabídce, že jim přispěje na bydlení všude jinde než ve svém státě.

Jinak řečeno, právě proto je pro nás nepřijetí jakékoliv dublinské dohody krajně nevyhodné.

1 5
možnosti
Foto

Migrant, byť s azylem, ještě zdaleka není občanem EU. Čili Dublin IV je fašistický diktát, který nikdy nesmíme přijmout. Srovnání s Mnichovskou dohodou je zcela na místě.

8 2
možnosti

Připouštím, že odsouhlasení Dublinské zrady IV by asi mělo vést k vystoupení z EU

11 2
možnosti
Foto

Ještě nám sdělte, co nám přináší vytvoření překážek volného pohybu kapitálu, zboží, služeb a osob, které by to postupně přineslo, protože by EU začala nutně řešit své problémy jejich přenášením na nečlenské státy. O nás bez nás.

0 4
možnosti

J14i80ř50í 51K20ý96r53a

21. 2. 2018 10:35

Skvělý blog, karma !!!R^

7 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik