Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jen pro doplnění absurdit: Ten novodobý sultán si skutečně v televizi stěžoval na to, že mu NATO nejde na pomoc při obraně jeho hranic před napadením

2 0
možnosti
Foto

Jsem přesvědčen, že kdyby u nás proběhlo nějaké levicové "pražské jaro", nebo "sametová revoluce" či "kyjevský majdan", byly by zde tanky "bratrských" armád NATO "jako "na koni". Stejně, jako "bratrské" armády Varšavské smlouvy v roce 1968!

3 2
možnosti

...... bych navrhoval radě OSN vypracovat závaznou rezoluci o tem, kdo vlastně može tu pravou demokracii vyvážet, kdo ju može všemožně podporovat a kdo za ňu može aktivně bojovat !,- ... např.Island - može všecko,- Madagaskar - absolutní zákaz;-D!

2 0
možnosti

P28a97v55e51l 55P61o29n38e22c

25. 3. 2018 18:29

> Brusel něco udělat může ...

Skoro to vypadá, že Brusel nechce ohrozit dohodu s Ankarou o zadržování uprchlíků, aby nemuseli evropští "humanisté" začít chránit své hranice, smutné.

http://encyklopedie.org/migracni-dohoda-mezi-eu-a-tureckem/

3 0
možnosti

Ulici v ČR zabrali studenti s "odbornými" poradci z Topky; ti by měli stát jako první před tureckou ambasádou - m.j. odpověď panu Slavíkovi a dalším. K tématu mám zde článek na soukromém (p. Banga mně na hl stranu nepustí) a je také publikován na PL. Zde alespoň úvod:

Studenti protestují před tureckou ambasádou?

Ne, nedejte zmást, nebyli tam. Jsou pro ně důležitější prázdná hesla o obraně svobody slova, tedy konkrétně o obraně Kalouskovy tendenční ČT, než stovky mrtvých včetně mnoha dětí po trestuhodné invazi turecké armády na syrské území konkrétně proti Kurdům. Zvláště by je mělo zvednou prohlášení zrůdy Erdogana, který licoměrně popřel, že by na zabíraném území (Afrín) byli civilisté s tím, že jsou tam jen zločinci; tedy od kojenců počínaje!

15 2
možnosti

J63i25ř56í 83A61l39e53x36a

25. 3. 2018 18:29

Na začátek připomenout, že za fšechno může Kalousek a oak už to jede, jak po másle... :-P

1 4
možnosti

R86u32d64a 89S48l79a83v67í93k

25. 3. 2018 16:29

Merkel i pochopím, že mlčí. Ale že největší ochránce proti Islámu Okamura taky ani nepípne proti Islámské agresi? Kde jsou masové demonstrace pořádané SPD a bloku proti Islámu?

5 4
možnosti

Okamura je na naši politické scéně nula.!!

1 4
možnosti

Pokud chce Nemecko uplatnovat opravdu ucinne sankce proti Rusku prerusi dodavky ruskeho plynu plynovodem Nordstream (ktery zbudovali navzdoryi svym partnerum v EU). Sankce proti Turecku? Turecka mensina v Nemecku by explodovala!. Mimo to vyplaceji Turecku vypalne (miliardy Euro) za to ze nepousteji miliony migrantu do zbankrotovaneho Recka. Pokrytectvi nejvyssiho stupne.

17 0
možnosti

Nedávno jsem poslouchal výklad pana Turečka, určitě znalec blízkého východu - US se objímají se Saudy, protože jinak by dále nezdravě posílili Peršané. Politika vypadá jako svinstvo ...

5 0
možnosti

Peršané z Iránu jsou šíité a naopak Saudové jsou sunnité a tito se nesnášeli od prvopočátku a snášet nebudou. Irán podporuje vládu šíitů v Sýrii, ale těch je tam menšina. Dvě třetiny je tam sunnitů podporovaných Tureckem a Saudy. Navíc vládcem Sýrie je diktátor Asad, neschopný nějakého kompromisu a před jeho pádem jej zachránila Moskva svými vojáky z tamní námořní základny.

3 1
možnosti

Tak, tak, tihle propagandisti jsou čím dál lepší:-)

12 0
možnosti

Se sunnity není možný kompromis.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS