Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Dvořák, pokud něčemu nerozumíte do posledního detailu, tak se raději zdržte takových děl.

0 0
možnosti
JK

Je pokud se chcete skutečně podívat na účetní závěrky:

https://or.justice.cz/ias/ui/vypis-sl-firma?subjektId=525681

Nekecá.

0 0
možnosti
Foto

Dokončím titulek:

Zde vojín Novák a mám dotaz: Kde je Kotas?

0 0
možnosti
Foto

Pokud vím, tak Babiše přinutili se firem zbavit a přenechat je svěřeneckému fondu. Dělala se z toho pár měsíců kovbojka. Šel do politiky, firmy neřídí a tak bych mu nevyčítal jejich výsledky. Jinak je zcela jasné, že stejně by se tyhle firmy chovaly i kdyby Babiš v politice nebyl. Také by čerpaly dotace a Babiš by za všechny státní "dobročinnost" musel platit politikům u vesel 12 % úplatků což je z 1,5 mld 180 milionů. Tyhle praktiky zarazil a to mu jeho kritici nemohou odpustit. Výsledek je mnohem hospodárnější chování vlády a státních úředníků a vyrovnaný státní rozpočet. Pokud ušetří státní kase 100 mld, které před ním Kalousek či Sobotka rozfofroval, tak jsou mi jeho dotace lhostejné.

1 8
možnosti
Foto

Šéf hnutí ANO a bývalý vicepremiér Andrej Babiš od roku 2016 do května 2017 na korunových dluhopisech Agrofertu vydělal přes 180 milionů korun nezdaněných korun. Vyplývá z majetkové přiznání Babiše.

6 0
možnosti
Foto

Stát je super byznys pro politiky a spřátelené firmy. Nejdůležitější je vzbudit v lidech pocit, že bez státu by se žít nedalo. Pak už lze jen loupit a loupit (danit), bohatnout a bohatnou (přerozdělovat).

0 0
možnosti
MB

A. Babiš je učebnicovým příkladem nám všem - Babišem jsme mohli být všichni. Předpoklady - 1989 náskok, kontakty , jazyková vybavenost, kapitálový zdroj , (dodnes neznámý). Prakticky jeden z veksláků, který se propracoval mezi kmotry a nakonec se zcilizoval získáním poslanecké imunity. V dobách fází - pro jistotu podplácení, dary všem - nevěděl kam se politika vyvine. Nakonec se dožral, proč platit Lobisty, tak se jím samotný stal. Strana - Hnutí vše jistí. Je v tom kus umu - přínos pro státní kasu žádný. Přelévání prostředků mezi dcerami - 300 mil. Kč za reklamy na Hnízdo - Optimalizace, mega prostor mezi 220 firmami. K tomu Dluhopisy - (jen z těch se dá doživotně žít) - systém stehný, půjčím sám sobě. Jediný přínos pro čs stát jsou mzdy + odvody zaměstnanců. Tak tomu bylo i před Babišem - firmy někdo vlastnil. Příjmem dotací a daní odvedených = Je Andrej stále v plusu ! Perpetum je zde - lid jásá, KSČm a ČSSD to nepochoipitelně podporuje. Fakt, nový úkaz ! Kdo řekne, že koná na hraně legality má pravdu - Pořád ovšem tvrdím - A jaký to má přínos pro náš stát a kasu ? ... Baťa a Babiš = :-) :-)

2 0
možnosti
KP

Tedy pane Dvoraku, zabyvat se takovymi podruznostmi jako je vyber dani od Agrofertu. Ze se nestydite. Na dane jsou preci u nas stankari s EET a dalsi poter.

Adrej nyni ma na starosti velkou politiku a kluci co spolu mluvi jej mezi sebe moc nechteji. Tak se snazi drzet basu s VB a vydava hackera do spravne zeme. Ale dane?

3 0
možnosti
AS

stačí se podívat, kolik peněz mu vyplatily firmy za poslední dva roky, u nás jen nedaněné peníze :-(, takže vzor pro podnikatele-daně z příjmu fyzických osob platí jen hlupák

0 0
možnosti
Foto

Karma. Ono stačí už jen fakt, že Andrejko za 4 roky působení ve vládě svůj majetek zdvojnásobil.

8 0
možnosti
VH

Andrejka bych nechtěl bránit ani náhodou. Ale:

Údaj o celkovém zdanění Vámi uváděný je konzolidovaný (hodně zjednodušeně řekněme součtový). Nejsou náhodou v TOP100 uváděny výsledky jednotlivých právnických osob? Tedy nedostaly by se tam z Agrofertu jen jednotlivé dcery či vnučky?

Pokud nebudete moci odpovědět záporně, je vaše povídání celkem o ničem. (Pokud není o úmyslném matení.)

1 0
možnosti
DD

No nad tím jsem uvažoval - ale jsou tam skupiny ... skupina ČEZ atd. tedy mám za to, že MF vykazuje údaj za skupiny.

0 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik