Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I24v52a17n 33M75a35r56e37k

7. 4. 2018 21:56

Váš blog, váš názor p.Dvořáku, ale ten váš optimismus je zaviděníhodný . 8-o

0 0
možnosti

No Babiš ukázal (a to nejsem jeho volič), že má koule na to říct NE, když ho někdo kdo má nějakých 7 procent ve volbách prakticky vydírá.... Podle mě se Babiš předčasných voleb nebojí, získá v nich totiž víc než posledně.

5 2
možnosti

P96a92v49e64l 93V81é61b84r

7. 4. 2018 17:41

On nemá koule, on prostě není zvyklý, aby se mu odporovalo a proto odmítá jakékoliv řešení, s kterým nepřišel on.

7 1
možnosti
Foto

Obávám se, že Babiš to ještě úplně neprojel. Připravuje se už na předčasné volby, když rozdává "koblihy" v podobě velkých slev pro důchodce a studenty ve veřejné dopravě, při návštěvách krajů jim tam slibuje všem všechno. A hodně voličů si za to koupí.

S celkovým vyzněním článku celkem souhlasím. Na Babišovi oceňuji snad jen jeho realistickou proevropskou politiku. Zlí jazykové ovšem mohou oprávněně namítat: "Bodejť by ne, když jeho Agrofert je jedním z největších příjemců eurodotací v ČR".

2 1
možnosti

Babiš přijde náš zubožený stát velice draho. Podvázal podnikání svými nesmyslnými kontrolními hlášením, EET a drakonickými sankcemi Obrovským nárůstem úředníků kontrolujících plnění uvedených nesmyslů dále ožebračuje ty, kteří svoji prací vytváří nové hodnoty.Jeho úporná snaha dostat se mezi kluky, kteří spolu mluví přivádí náš stát do pozice chudáčků na které si stačí dupnout a oni se hned podělají. Viz vyhošt+ní ruských diplomatů či vydání Nikulina do USA..

Nikdo z okolních států či velmocí nás již nemůže brát vážně a považovat za seriozní partnery.To dokázal během krátké doby učinit svými kroky pan Babiš.

2 2
možnosti

No taky bych dovedl a ještě možná s více argumenty zkritizovat každou politickou stranu, problém je, že je vše špatně a co dál....kdo za ANO...?

ODS, TOPka,Piráti...no Bůh s námi...

2 2
možnosti

Také nanalezám žádnou ze známých politických stran,, která by byla volitelná. Začíná to směřovat k tomu, že nejlepším řešením je nějaká nemastná, neslaná, úřednická vláda.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS