Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Nevím co by se mělo stát. Fakta mluví o tom, že Venezuela má 31 milionů obyvatel

a aktuálně uprchlo do sousedních zemí 5 milionů. Zdá se, že na žerty není čas.

0 0
možnosti
Foto

Jem zvědavý, koho nám USA určí za prezidenta místo Miloše Zemana.

Jiří Drahoš je málo radikální, tak počítám, že by určili Pavla Fischera nebo Jakuba Jandu.

Za článek R^R^R^

2 5
možnosti
Foto

Zatím nám tu Američané nikdy nikoho nenainstalovali na rozdíl od vašich milovaných Rusů.

2 0
možnosti
JZ

Američané zachránili pomocí UNRRA Evropu a Československo od hladu a dále pomocí Marshallova plánu přivedli západní Evropu k ekonomické prosperitě.

4 0
možnosti
JZ

Tak Američané na rozdíl od Rusů přinesli zemím prosperitu. Viz srovnání SRN - NDR, Rakousko - Česko nebo Korejská republika - KLDR.

2 0
možnosti
Foto

Ale Venezuelu USA přivedly k naprosté bídě

Americké společnosti brakovaly venezuelskou ropu za minimální ceny, kterou přeprodávaly svým dceřinným společnostem a ty potom tuto ropu prodávaly za světové ceny.

Proamerické vlády ve Venezuele zemi zadlužily a když se toto Maduro snaží napravit, tak Američané Venezuele určí bez voleb jiného prezidenta a jako bonus ukradnou Venezuele ještě zlaté zásoby v cizině.

Takové porušování mezinárodního práva ve světě nemá obdoby.

Autor má naprostou pravdu a uděluji mu karmu.

3 6
možnosti
PB

...... bych ešče preventivně zaplomboval Fort Knox, aby je náhodou nenapadlo tu goldnu z celýho světa rozfofrovat ;-)R^!

1 0
možnosti
JP

Dobře napsáno, Američani jak vyšití.:-)

3 0
možnosti
SN

:-).....Pane autore, dal jste si s tím práci a popsal jste to perfektně! Zdroje nafty ....to je lákadlo! Tak vyhlásíme sankce, uděláme to, co jste přesně popsal a je na problém zaděláno! Viz Sýrie....podobný scénář! Na každému se vláda líbí....tak poškolime opozici, dodáme zbraně a už to jede. Ještě, že tam má Rusko svoji základnu.

Ale.....co lidí tím utrpěním projde, kolik jich přijde o život.....,.zajímá to ty byznsmeny, kterým jde jen o peníze? To jsou jenom čísla....my žijeme s ochrankami v kožených křeslech, co bychom se vzrušovali? Vždyť lidí je dost a stále se množí! R^R^R^

6 5
možnosti
PK

Zajímavý článek,jsem rád, že i info z druhé strany. Moc o tématu nevím a tak nemám komentář, ale beru jako jeden z názorů,díky.;-D

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, v USA je nutno zasáhnout, a to rázně! Opozice je zavírána, inflace dosahuje milionů procent ročně, na hranici s Mexikem se staví plot, aby Američané nemohli zdrhat, protože jich za poslední roky utekly již statisíce, v krámech není nic k mání a Američané umírají hlady. Ale Číňani jsou frajeři, tak se vměšovat nebudou. Hlavně zachovat klid na práci.

11 0
možnosti
DR

USA v žádném případě nejde o blaho Venezuelanů, tomu snad tady nevěří nikdo.

To jim nejde a nešlo nikde ve světě, nejen ve Venezuele. Přesto by jste se divil kolik naivních lidí těmto žvástům věří.

4 5
možnosti
JZ

Rusům jde o blaho ve světě? Tomu snad může věřit jen naivní Rozsíval. ;-D

4 1
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik