Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HD

To je moc logické a jednoduché, takhle to fungovat nemůže. Alespoň u nás ne.

0 0
možnosti
PD

Super napsáno, ale obávám se, že paní ministryně toto všechno velice dobře ví. Pouze hájí zájmy toho, od koho jí plyne příjem (neřeším jakou cestou). Proč by hájila práva občanů, jejichž úloha pro ní skončila tím, že jí umožnili svými hlasy u voleb, do ministerského křesla usednout. Teď už jede jen sama za sebe, ale bohužel pro ní, se ještě občas musí přes ty "zmanipulovaná" média obhajovat.

0 0
možnosti
JV

J50i87ř58í 57V34o48l95k26a

21. 2. 2019 10:25

Skvělý článek, je otázka, zda si ho paní přečte. Všeobecně mohu konstatovat, pokud nejsou nějaké volby, tak se na lidi kálí. Z prava či leva, protože u nás je všechno problém, než se k něčemu dohrabeme, tak utíkají roky. Kdy začnou představitelé té naší slavné demokracie používat kebuli na to, co slibovali před volbami. Bohužel, myslím si, že tolik objektivních důvodů, proč něco nejde, v jiných státech neslyším.

Když jsem se dověděl, že se neuvažuje o zdražení dálničních známek, tak jsem si ucvrnknul. My máme dálniční síť??? Prdlačku, brambořiště se spoustou kamionů a šílenců. A je to podobné jako s tím internetem, chceme tu nákladní dopravu dostat na koleje, ale a ale.

Díky za článek, blbý je, že je tak pravdivý.

2 0
možnosti
DD

No, věc se má tak, že již delší dobu zvažuji veřejný podnět pro ČTU, aby možnost, zda opravdu nejde o lichvu, prošetřili. Když už pro nic jiného, tak jen pro tu srandu, aby se národ dozvěděl, jak ČTU obhajuje lichvářskou marži. ;-D

2 0
možnosti
PV

Tohle by uz mohla pani ministrine pochopit, jednoduseji to snad ani vysvetlit nelze. R^

15 0
možnosti
Foto

J84i15ř80í 49F44e16i44x

21. 2. 2019 9:52

Ono to možná i chápe, ale říká se : "Koho chleba jíš, toho píseň zpívej" :-(

4 0
možnosti
Foto

R^ Moc dobré a karma jako hrom !

13 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik