Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mám pro Vás další bombastické téma, pane autore. 43 studentů si přeje zakázat a zlikvidovat dihydrogen monooxid, pouze jeden je proti. Ale protože v této chemikálii jedou celé vlády, armády nejsilnějších mocností světa a obchod s touto nesmírně návykovou látkou schopnou člověka udusit během několika sekund je obrovský byznys, neděje se nic! Dokonce to dávají i kojencům! A nemusíte hledat zdroje, jsou tam uvedené.

https://www.idnes.cz/technet/internet/nebezpecny-dihydrogen-monoxid-siri-hruzu-studenti-jej-chteji-zakazat.A070221_171908_sw_internet_pka

0 1
možnosti

J43a29n 52Z95í32m15a

6. 3. 2019 20:16

Pokud někdo změní pravidla v půlce soutěže, tak to v pořádku moc není.

0 0
možnosti

No tak jste mírně porušil kodex, ale spatnou známku si můžete opravit - odzdrojujete, pověsíte zpátky a je po problému, tak proč tohle naříkavé intermezzo? Kvůli zdrojování se tu stahují texty častěji, to si nezasedli jen na vás.

2 2
možnosti

J10a57n 86Z28í61m48a

6. 3. 2019 20:13

Zmizelo to inteligentní a tvůrčí prostředí co bylo za Honzy. Je to málo?

0 0
možnosti
Foto

Vidíte...a já mám dojem, že moje oblíbená skupina se ztenčuje a brodim se mezi samými ožehavými tématy ...kolikrát nejapnostmi...psanými s patřičně vykulenýma očima, aby to byl trhák... chudák administrace se v tom brodit, říkám si...A jediné, co se při té toleranci od nich děje za krutou nespravedlnost je to, že se pro ty vykulené oči chce nějaký ten podklad a věrohodné podepření argumentu. Toť vše.

Až budete provozovat nějaký místní plátek jako ten zodpovědný majitel či vydavatel, budete si hlídat, aby na titulní straně místa seriózního komentáře nevznikal prostor, kde se bude tvrdit v pondeli ze mistni vlk sežral Karkulku, v útery že deštník pana Tau zachránil rodinu z šesteho patra při požáru domu....a ve čtvrtek, že prezident Zeman si koupil s Kalouskem dvojdomek. Takže tak.

1 2
možnosti
Foto

Tak hlasování na Novinkách,tak to má svou hodnotu...

5 0
možnosti

Copak hlasování...ale diskuze na Novinkách...to už je fenomén!

0 0
možnosti
Foto

V čem je problém? Jste na soukromém médiu a majitel si může dělat co chce. Když se vám to nelíbí, tak tu přeci nemusíte být a můžete si psát jinde. Pokud by někdo oklešťoval váš soukromý web, pak by to bylo na pováženou. Ale vaše naříkání tady je ve smyslu: ty mi na svém webu uveřejníš cokoliv a nebudeš o tom diskutovat!

1 4
možnosti

Zdá se, že je to velmi demoweb, když většina vašich blogů směřuje proti jeho majiteli a nikdo Vás nemaže ani nijak neomezuje...

3 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik