Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Naprosto hloupe napadani EU za neco, CO NENI V JEJI KOMPETENCI. Jinymi slovy - ukazujete svoji neinformovanost, pripadne zaslepenost, nic jineho. Zdravotnictvi je v kompetenci jednotlivych statu (v Nemecku dokonce v kompetenci jednotlivych spolkovych zemi)!

2 1
možnosti
ZD

Pro mne je zase nepochopitelná reakce vaše a podobných neohrožených bojovníků. Pokud se jedná o distribuci acylpyrinu tak dobrá. Pokud se jedná o ohrožení států jak zdravotní tak ekonomické - čekal bych koordinaci hlavních sil a podporu jednotlivých států v zavádění koordinovaných opatření. Nebo EÚ nemá sekci dobře placených úředníků zabývajících se bezpečností? Jste tak zainteresován kopáním do vlády, že ochotně bráníte i to co je zjevně špatné.

0 0
možnosti
VB

Každý se může kvákat, co ho napadne, ať je to lež nebo pravda, ať tomu rozumí nebo ne. A to je váš případ.

2 2
možnosti
JB

J77a79n 15B73u68r84d34a

16. 3. 2020 9:46

Určitě teď máte více volného času, tak šup šup studovat rozdělení kompetencí mezi EU a členské státy v oblasti ochrany veřejného zdraví a lidských životů :-)

3 1
možnosti
ZD

Šup šup do médií jak EÚ vstoupila - najednou, zjevně bez konzultace s Vámi, do režimních opatřeních na hranicích.

0 0
možnosti
JS

V ramci spravedlnosti, ono tech, kteri zdecimovali Bundeswehr bylo vice. CDU, CSU, DIe Linke, Zeleni, ti vsichni delaji rozpocet, kdy nejbohatsi zeme NATO neni schopna dodrzet zavazek 2% HDP na armadu.

1 0
možnosti

Jestlipak tato pandemie bude mít na Brusel aspoň takový vliv, že se zruší nesmyslné stěhování úředníků i s kancelářemi každý měsíc - Brusel x Štrasburg? Konečně. Nebude to Francii chybět? Možná že vymyslí, jak se přestěhovávat virtuálně.:-(

1 0
možnosti

Ty zhůvěřilosti, co vypouštěli papaláši z Bruselu a jejich poskoci, jsou jen důsledkem rozmařilosti. Ta díky nynější situaci aspoň na čas berou za své a nahrazuje je zdravý pud sebezáchovy. A doufám, že potom bude "Evropa" řešit podstatnější věci než multikulturalismus, gender a jiné nesmysly, které jdou proti přírodě.

3 0
možnosti
FV

Nechápu, jak někoho může bavit tyhle xenofobní plky psát nebo číst ... Přečetl jsem prvních pár vět a udělalo se mi zle. Doufám, že aspoň autor neleze k volbám ...

4 13
možnosti

Nechápu, že někdo jako vy má potřebu takto reagovat... Nebo vlastně chápu - nízké sebevědomí a potřeba ukázat svou "sílu".

7 1
možnosti
JM

J47o75s61e56f 29M96i54k32e27l

15. 3. 2020 12:08

Já bych spíše nasvítil hřbitovy a krematoria.:-/

0 1
možnosti
ZD

Trefně jste shrnul zmatky těch, kteří v záři slunce a blesků fotoaparátů vypadají prostě skvěle. Ovšem jen do doby než slunce zajde a fotografové zahlédnou jiný objekt. Selhává akceschopnost obrany před vnějším i vnitřním nepřítelem. V úvahách profesora Parkinsona se to objevuje v popisu velikosti aparátu jakékoliv organizace. Jakmile se aparát rozroste do určité velikosti, přestane řídit to z čeho vzešel a plně jej zaměstná řešení vlastních problémům.

14 0
možnosti
TT

Hmm, tady promluvil kunsthistorik nebo tak! ;-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik