Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Váš článek je logický a dobře vyargumentovaný.

Karma R^

1 1
možnosti
Foto

Zajímavý článek, karma R^

1 2
možnosti
Foto

Dám si změnit příjmení, aby si mě nikdo s Vámi nespletl. Kuš. Rv

5 0
možnosti
MB

To je dobrý nápad - Nejlépe to bude - Pavel Antonín ! ... :-)

1 0
možnosti
JJ

Teda člověče bezvlasá a nešťastná, vrátil jste mě na chvilku do časů mládí a úderných úvodníků v Rudém Právu. K vám by mohl chodit Kojzar a jeho fanatičtí kolegové na školení a myslím že by se měli od vás hodně co učit....

7 1
možnosti
Foto

Myslím si, že se hluboce mýlíte.

Kojzarovi dali vysoce na frak pražští politikové Ondřej Kolář s Pavlem Novotným za podpory ministra zahraničí Tomáše Petříčka.

0 1
možnosti
MK

Jestli jste vy na špatné straně, tak se rychle odeberte někam, kde budete pod ochranou Ruska.. Vhodnou destinaci si vyberte podle vlastního vkusu.

Mě do toho však netahejte. Já jsem konečně na správné straně a budu se bránit ruské ochraně ze všech sil.

12 0
možnosti
Foto

To je úžasné. K dokonalosti už chybí jen doporučení abychom za vlastní měnu přijali konvertibilní rubl.

8 1
možnosti
VV

Klasický proruský blábol rozhořčeného antiamíka s vyšší hladinkou, který by nebylo nutné nijak komentovat...jen mě tam rozesmál ten hrdinný Putin s podporou obyvatelstva... možná byste měl občas číst reálná ruská média a hlavně diskuze pod nimi a ne se spoléhat na Sputnik nebo české proruské weby. Putinova podpora je totiž v současné době nejníž co kdy byla. Ona sice pomalu klesá už pár let, ale v současné době klesla někam ke dvaceti procentům. Putin je dnes terčem největší kritiky od zahynutí ruských námořníků v ponorce Kursk. Zalezl do bunkru a všechno hodil na gubernátory, občas vystoupí v TV, že situace je pod kontrolou slíbí peníze , které nikdo ještě nedostal a zase zmizí. Během koronavirové krize se Putin proměnil ze sebevědomého majitele sarkastického úsměvu v nervózního muže s vráskami na čele.K vráskám Putin důvod má. Hlavní zdroj příjmů státu – ropa – je levnější, než je obvyklé. Není z čeho rozdávat a kupovat si přízeň občanů.

15 0
možnosti
PB

P85e38t26r 37B32u84r75i39a71n

17. 5. 2020 15:46

Vždycky se nejvíc nasměju, když se proletáři z Kolbenek pustí do makroekonomických dišputací. To že se sami nevyznají ani ve vlastním mzdovém lístku jim kupodivu nebrání v poučkách o zlatých měnách, státních rezervách a dolarové ropě. Koneckonců na zlatý základ vsadilo Rusko v 90. letech kdy začalo ve velkém skupovat zlato. A prodělalo na tom kalhoty až tak, že dnes je kurz dolaru k rublu 1:1 a to jeden dolar za kýbl rublů.

14 0
možnosti
IB

I93v45o 86B77o59u21š91e

17. 5. 2020 15:18

Vyprovokovan k cemu vlastne?

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS