Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

S cestou nesouhlasil prezident, premiér ani ministr zahraničí, o čínských představitelích nemluvě.

K čemu to bude dobré?

Že by to zvýšilo kvalitu života občanů ČR? Asi ne, že?

Zahraniční politici - pokud se o to budou zajímat - si jen zapamatují, že pokud ČR něco tvrdí - tedy její státní reprezentace - nemusí to být vždycky pravda.

Ten kdo si to bude pamatovat určitě bude Čína - tam mají dobrou historickou paměť.

Možná nás pochválí USA - když jsou zrovna s Čínou v klinči.

Uvidíme.

Já jen nechápu, kde se bere to neustálé mistrování okolního světa z morálky, o které jsme zřejmě přesvědčeni, že na ni máme patent.

0 0
možnosti
PK

Sinolog tvrdí, že Č. je násilím držené společenství a tak ta budoucnost budou asi především vnitřní problémy....zdali v dohledné době, nebo někdy dlouho....

0 0
možnosti
RR

Připomněl jste mi rozhovor s jedním americkým zbrojařem, který vzpomínal jak připíjeli panu prezidentovi Havlovi šampaňským, když jim uvolnil trhy.

0 0
možnosti
PB

Pro pár infantilních lidiček to může znít pravdivě. Je to jednoduché, dává to smysl a vysvětluje to podlost USA. Až na to, že o strategii vojenské výroby rozhodují úplně jiní žraloci než jen nějaký pacifista byť by měl i reprezentativní funkci na Hradě bez zásadních pravomocí. Představujete si vedení státu jako komiks.

Ale to hlavní je, komu, pro koho a co bychom asi tak vyráběli za zbraně, když sovětský trh (Varšavská smlouva) se rozpadl, do rozvojových zemí vyváží své zastaralé braky Rusko, Rusko je také vlastníkem většiny zbrojařských licencí z dob komunismu, ruské systémy nejsou konvertabilní se systémy NATO a v neposlední řadě, trhy o kterých se mluví jsme nepřenechali západu, nýbrž zůstaly Rusům, kteří je měli de facto v moci a zásobovali je skrze nás, nikoliv díky nám. Uvědomte si laskavě, že o takovém odvětví jako je zbrojní průmysl, by Moskva nenechala rozhodovat svého podřízeného satelita. A v době studené války už vůbec ne.

2 0
možnosti
AM

Co kdyby hrdina Vystrčil s celou suitou neletěl z Honkongu domů, ale vzal to nejprve do USA, aby se tam veřejně přidal k hnutí BLM a domluvil americké vládě, abys tím zakořeněným rasismem něco začala dělat.

4 0
možnosti
MP

Karma. Navic jste me pobavil, coz tu nebyva moc zvykem;-DR^

3 0
možnosti
JL

Kazdy muze mit svuj nazor, i ten uzitecny idiot "pane" Dvoraku . Jen se me nelibi, ze nazyvate M. Vystrcila "zbabelcem". Jako duvod uvadite, ze P. Vystrcilovi udajne nevadi to, ze se "nezastava politickych veznu ve Spanelsku, nepodpori samostatnost Katalanska, Assangeho, zlute vesty atd", konec citatu.

Pan Vystrcil muze namitnout, ze Pan Dvorak se nezstava politickych veznu v Cine a Rusku, Nepodpori Tibetany v boji za autonomii, Cecnu v bojji za nezavislost o naroku Taiwanu na nezavislost ani nemluve. O to vsak nejde, jde oznaceni sveho oponenta za zbabelce.

Tedy kdo je zbabelec, pan Vystrcil nebo Dvorak?

Pan Dvorak neriskuje absolutne nic, tak jako kazdy si muze uzivat svobodu projevu a po projevu.

Pan Vystrcil co verejny cinitel musi pocitat s tim, ze muze potkat osud Litvinenka, A. Politkovske a v Cine by mohl jit do koncentraku a tam ho zpracuji tak, ze muze byt i po smrti uzitecnym idiotem. Jeho srdce, jatra, ledviny muzou byt prodany na svetovem trhu s castmi lidskeho tela.

Pane Dvoraku popremyslejte nez nekoho nazvete zbabelcem. Kdo riskuje vic?

6 0
možnosti
ZZ

trošku to postrádá logiku, občan dvořák nezmůže zastáním se politických vězňů v číně a rusku absolutně nic, zato ústavní činitel vystrčil má nyní možnost (byl osloven dopisem českých intelektuálů) ukázat, že se umí zasadit i o toho j.assangea, ale to by musel pozvednout hlas proti svým, takže do teď mohl zbabělost předstírat, ale nyní je tady oficiální výzva před kterou se nelze schovat za vyznamenání z tchaiwanu

0 1
možnosti
JB

R^R^R^R^R^ Přéééésně , užitečný idiot. Naprosto výstižné !

2 0
možnosti
ZZ

uvidíme, jak se trpajzlík vypořádá s výzvou našich intelektuálů, aby se pustil do obhajoby juliana assangea, to už bude chtít trochu fištróna a odvahy, ne jako si zahrát divadlo na tchaiwanu

1 0
možnosti
PS

Pokud užitečným být přestane bude zapomenut. :-)

1 0
možnosti
Foto

Ovšem Vám tleskají, i když užitečný nejste. Ale zase obveselujete, jen tak dál. :-P

2 2
možnosti
Foto

... pro ty co mu tleskají, užitečný je - jen všichni společně nevědí, co jsou vlastně zač;-D;-DR^

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS