Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Pro konečné vyřešení běženecké otázky se opravdu bude muset objevit lídr co zmobilizuje lid k vyhrnutí rukávů k pumpám potápějící naší lodi.

0 0
možnosti
JL

Dohodu o migrantech prý zablokoval Orbán. Dohoda navržená EK má několik skrytých hrozeb: ti, co nechtějí přijímat žadatele o azyl, mohou platit jejich návrat domů - hrozba ovšem spočívá v tom, že mnoho zemí prostě odmítá přijímat lidi, o kterých neví ani zda jsou její občané, resp. dělá, že to neví. Pak je otázka, zda nás nebude EK nutit, abychom si tyto žadatele nemuseli vzít na své území - údajně když se nám je nepodaří vrátit do 8 měsíců, mají nějaký právní nárok zůstat na území EU. Kde asi? A za třetí - v době krize vám kOMISE může migranty vnutit. Aha! A kdo definuje krizi? Například to vypadá, že Řecko už je v krizi hodně dlouho. Pak je otázka: může nám EK migranty z řecka vnutit? A kolik? O tom zatím ticho po pěšině...Ještě že máme Orbána, který ví jediný velde Poláků, co nechce.

5 0
možnosti
DM

Chavoleřečení Orbána?

Ale já chápu že otrocké nátury mají rádi biče svých pánů .....

0 1
možnosti
JF

Duníte, pivníku Dvořáku D., hloupostí páně prezidentova typu jako prázdný pivní sud. Takže na zdraví, a bacha na Becherovku ... :-P

1 7
možnosti
DM

Ach bože,na čem to frčíte??

A to jsem to ani nezvládl dočíst...

O blábolech jako soběstačnost a svoboda rozhodování se zmínil kolega přede mnou.

4 8
možnosti
PT

Bože fakt? Nevysadil jste něco?

- Kapitalismus - opravdu nic lepšího na světě nefunguje - ne s živými lidmi. Vemte úrodnou zem, kde můžete sklízet kdykoli, cokoli, turistický ráj, ropnou velmoc - a zařiďte socialismus a vyjde vám Venezuela. Mimochodem tam zavedli, že hoteliéři museli ubytovat chudé soudruhy.

-Soběstačnost - opravdu si na to nikdo nepamatuje? Průvodním jevem socialistické soběstačnosti bylo, že byly fronty trvale na cokoli a přesto v obchodech spousta zboží nebyla. Přestože skoro delé vesnice pracovaly v zemědělství, tak kvalitní maso bylo podpultovka.

- Co kdo komu přikáže? Za socialismu nebyl problém, aby vám byťák do vaší rodinné vily přistěhoval cizou rodinu... Nebyl problém tu mít Rudou armádu, kdy jsem náklady na její pobyt platili my (vyjma žoldu). Nebyl problém komplet o našich ozbrojených silách nechat rozhodovat v Moskvě, včetně výroby, takže jsme měli největší tankovou armádu na hlavu na světě (a samozřejmě jsme z nich ještě platili licenční poplatky).

- Doporučuji navštívit Německo...

5 2
možnosti
ZZ

a něco k tomu, jak to shrnul autor? protože to je trapná trčálkovina, chci říct replika

4 0
možnosti
ND

O, je to síla, ozubená kolečka do sebe zapadají..

2 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik