Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To jsme se teda dostali daleko, když je někdo, kdo prosí za to, aby se lidé chovali zodpovědně, přirovnáván k Hitlerovi.

3 0
možnosti

Pandemicky plán byl vytvořen v roce 1998 na nakažlivé choroby s příznaky, kde je znám postup léčby a medikace. A na přírodní katastrofy, které se prezenou a odezní, posléze jsou odstraněny následky. S koronavirem, který mohou přenášet bezpriznakovi jedinci, pokud o něm neví nebo ho zlehcuji a mají tak lví podíl na zahlceni systému se jaksi nepočítalo. A dosud nebyl našimi poslanci zaktualizovan.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
6 1
možnosti

Srovnávat Kubka s Hitlerem , to je už slušný úlet . Rv

7 1
možnosti
Foto

Když vidím ten Váš nadpis: sluníčkový lepšo-demokrat, tak předpokládám, že Vy se k nim nehlásíte, nebo se mýlím? A co tedy jste? Měsíčkový horšo-nedemokrat?

2 0
možnosti

Karma. Moderátor položil otázku a doktor ji měl v klidu zodpovědět. Vždyť o nic nešlo. Jenže bylo vidět, že ho otázka ohledne biomrkve rozzuřila. Snad to nedopadne tak, že moderátoři budou muset s otázkami dotazovaného předem seznámit a ten jim sdělí, jestli na ně bude nebo nebude odpovídat

8 2
možnosti

"Mně nevadí, když si někdo koupí biomrkev. Mně vadí, když se hromadí někde mezi ostatními lidmi a je jedno jestli při nákupu biomrkve nebo někde na blešáku".

Jednoduše řečeno, panu Kubkovi vadilo, když se někde hromadily stovky lidí z Prahy a okolí, aby si mohli zajít na bleší trh, přičemž se tam příliš nedodržovaly opatření.

0 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik