Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Konečně !!! EU vydává směrnici „ES č. 2016/2129/EU – o duálním metru“

Poté, co USA pohrozily, že opět natisknou a následně nalijí milióny dolarů do antipropagandy jako odpověď na rostoucí popularitu Putina, přikládá i EK ruce k dílu.

Agentuře WD [Wild Duck] se opět podařil husarský kousek, neboť již tradičně jako první informuje tentokrát o nové evropské směrnici „ES č. 2016/2129/EU – o duálním metru“, která bude vydána teprve zítra. Jelikož je směrnice z důvodů uvádění praktických příkladů použití duálního metru obsáhlá (přes 2.000 stran), dovoluje si agentura WD informovat o stěžejních bodech v otázkách a odpovědích.

Q – Co je duální metr (dále jen DM)?

A – DM je naprosto nezbytný pro dnešní dobu. Už z názvu je jasné, že se jedná o veličinu, která, měřena z opačných konců, ukazuje rozdílné hodnoty.

Q - Proč se vydává směrnice o DM?

A – Důvody jsou ryze praktické. Představitelé EU si již delší dobu všímají, že obyvatelstvo v záplavě zpráv a argumentů tápe a je zmatené jak lesní včely. Fakt, že nebylo dosud sjednoceno používání DM představiteli členských států naprosto nesportovně zneužil Putin a obyvatelstvu EU poskytuje svoji verzi argumentů a zpráv, které se mohou na první pohled jevit jako logické a tedy pravdivé. Aby představitelé EU zamezili těmto pravdivým dezinformacím, vydala komise tuto směrnici, pomocí které lze cokoliv zdůvodnit bez použití ruské propagandy.

Q – Kdy vejde směrnice v platnost ? Bude zapotřebí ratifikace národními parlamenty?

A – Protože se duální metr již používá (viz 1.999 stran příkladů ve vydané směrnici), nebude se pro platnost vyžadovat ratifikace národními parlamenty. V důvodové zprávě je pak uvedeno, že schvalování by bylo mrhání prostředky, neboť pokud by nějaký parlament nedopatřením směrnici nepřijal, musel by na své náklady hlasování samozřejmě opakovat. Jedná se o retroaktivní nařízení, které jen legalizuje zaběhnutou politickou praxi.

Q – Existuje nějaký etalon DM? A pokud ano – kde je uložen ?

A - Ano existuje, jedná se o slitinu zlata a titanu, kdy z jedné strany je DM pevný a na druhé končí pružinou. Aby každý věděl, který konec může oprávněně uchopit, je na konci pevné strany vyryto sluníčko, na pružném konci pak visí Putin… tedy visí visačka s vyobrazením Putina, jako strůjce všeho zla. Původně měl být etalon DM uložen v Paříži, ovšem kancléřka Merkelová správně jednoznačně rozhodla, že EU komise chce uložit etalon DM v Berlíně, v budově říšského kancléřství EU.

Q – Jak se má DM používat? Může ho používat každý?

A – Duální metr lze uchopit za delší nebo kratší konec. Oprávnění uchopit DM za delší konec mají jedinci nakloněni myšlence těsnější EU, ostatní pak pod sankcí označení něco-fobů, zaprodanců, ztroskotanců nebo členů rudé úderky, mají tento úchop vysloveně zakázán. Za správné používání jsou pak v každém státě zodpovědna mainstreamová media. Samozřejmě se každý měsíc musí vyplňovat příslušné hlášení, které se bude odesílat do Berlína. V rámci úspor času, papíru a životního prostředí Berlín nikam souhrnné hlášení neposílá, Washington si souhrnné hlášení vyhodnotí z odposlechů Kancléřky.

A tady se dostáváme k prvnímu oprávněnému použití DM. V hlavním tématu dne – migrace – jsou představitelé a příznivci migrační politiky EU v menšině spolu s mainstreamovými médii. Zdánlivě logicky, by tedy měli tahat – jak se říká „za kratší konec“. Této zvrácené putinovské logice dělá směrnice o DM přítrž a obyvatelstvo tak dostává do rukou mocnou zbraň, pomocí které může zavrhnout logiku a použít DM – tedy menšina má nově pomyslné oprávnění „tahat za delší konec“.

Q – Můžete uvést další příklady správného použití DM?

A – Jak již bylo uvedeno, jen krátký výčet použití zabírá ve vydané směrnici 1.999 stran. Ale pro názornost vybereme jen dnešní problematiku hranic. Občané zcela jistě zaregistrovali návštěvu amerického prezidenta v Evropě a jeho pochvalná slova na adresu členů své páté kolony, která hlídá, aby EU hranice zůstaly co nejdéle otevřené mírumilovným muslimským hordám. Agresivní ruskou propagandou dezorientovaný jedinec by pak mohl poukázat, že USA samy mají na své hranici s Mexikem plot 3m vysoký a migrační politiku tak přísnou, že i někteří obyvatelé EU musí mít víza, o chudácích muslimských imigrantech ani nemluvě. Bez použití DM by pak takový dezorientovaný jedinec mohl požadovat stejnou politiku (jako USA) na EU hranicích nebo naopak dokonce požadovat po US prezidentovi, aby aplikoval svá moudra a doporučení ohledně migrace ve svém státě a odstranil onen mexický plot a přestal po nově příchozích střílet. Naštěstí správná aplikace DM pomůže srovnat myšlenky dezorientovaného občana správným směrem.

V delší historii ochrany hranic pak tady máme ostudný, nedemokratický, maďarský plot a mírumilovné stavební opatření na rakouských hranicích. Běžný občan vidí, že DM je opravdu nezbytný pro správné vyhodnocení demokratických zásad EU.

Jako další lze uvést příklad týkající se budoucího evropského sultána, toho času malým nedopatřením pouze prezidenta našeho spojence Turecka. Pokud rozhodne o uvěznění novináře/ky a to i z jiného státu, jedná se o demokratický počin pouze a jen při použití DM, protože za menší prohřešky jiných vyvrhelů se uvalují sankce.

Lze pokračovat v podstatě na jakékoliv téma – od postavení žen v EU a přátelskému bičování nebo kamenování žen u našeho spojence Saúdské Arábie až po volby ve válčící Ukrajině a Sýrii, kdy první byly demokratické a druhé nedemokratické, byť se konaly za srovnatelných podmínek.

Jak již bylo uvedeno – bez duálního metru by byl běžný občan dezorientován jak lesní včela a mohl by podlehnout zákeřnému selskému uvažování.

Q – Máte nějakou zajímavost nakonec?

A – Ano, směrnice se v posledním bodě vysloveně zmiňuje o Česku. Přesněji, jako poslední bod je vzkaz do české kotliny, že jakákoliv žaloba na autorská práva k vynálezu duálního metru ze strany nějakého Járy da Cimrmana, případně jeho potomků bude komise pokládat za irelevantní.

 

Autor: David Dvořák | úterý 3.5.2016 8:33 | karma článku: 35,28 | přečteno: 1628x
  • Další články autora

David Dvořák

... a jako další opatření chystáme zastropování cen lokomotiv.

Věta použitá v nadpise mě napadla spontánně jako první, když jsem se dozvěděl, jak chce premiér Fiala zkrotit vysoké ceny pohonných hmot.

12.3.2022 v 13:13 | Karma: 38,42 | Přečteno: 1187x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Něco si přej ... padá rubl

Dotaz na rádio Jerevan: Je pravda, že ruská měna rubl je ve volném pádu a životní úroveň Rusů padne na samé dno?

3.3.2022 v 13:13 | Karma: 26,91 | Přečteno: 758x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Co je neekologické, to se zdaní …

Na webu seznamzpravy.cz vyšel článek s názvem: “Co je neekologické, to se zdaní. Jak chce Česko ozelenit ekonomiku“. Jako příslušník starší generace bych si dovolil nabídnout překlad do lidštiny...

19.9.2021 v 16:16 | Karma: 37,78 | Přečteno: 1222x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Hey Joe ... pojď si popovídat

O nediplomatickém výpadu údajně nejmocnějšího muže planety, kterému nesmí foukat vítr při nastupování do letadla, na adresu Putina bylo napsáno už dost. Ovšem článků jdoucí na podstatu věci je jak šafránu.

25.3.2021 v 15:15 | Karma: 34,98 | Přečteno: 914x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Nevím v čem "jede", ale matroš to musí být kvalitní ...

Tohle se fakt už nedá. Ta manipulace lidmi, ta nadudost, že nemáme paměť a sežereme všechny bláboly. Tohle skončí špatně - rozhodně ne heslem "Nejsme jako oni"

24.3.2021 v 15:15 | Karma: 40,22 | Přečteno: 1779x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Mohly by hlídat tisíce dětí. Většině z dětských skupin ale stát nedá peníze

26. dubna 2024

Premium Míst pro děti ve školkách je zoufalý nedostatek. Státu se pro letošek přihlásilo 180 lidí z...

Izraelský ministr Ben Gvir měl nehodu, auto po nárazu skončilo na střeše

26. dubna 2024  19:04

Izraelský ministr národní bezpečnosti Itamar Ben Gvir měl autonehodu ve městě Ramla ve středu země....

EU se od zemí jako Česko naučila hodně o Kremlu i Putinovi, řekla Leyenová

26. dubna 2024  18:09,  aktualizováno  18:29

Díky hořkým zkušenostem, které mají země ze středu a východu Evropy se Sovětským svazem, se...

Zkusil unést hocha ze školky, vydával se za jeho matku. Mladík dostal rok vězení

26. dubna 2024  18:16

Nejprve telefonicky a poté i osobně se čtyřiadvacetiletý muž snažil vynutit si vydání chlapce z...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik