Velké vítězství mobilního lidu.

Naše historie pamatuje velké vítězství pracujícího lidu. S následky se potýkáme dodnes. Otázka je, jak rozsáhlou devastaci připravili nyní … a na jak dlouho.

Vláda schválila změnu zákona o elektronických komunikacích. Zákazníkům mobilních operátorů přinese větší práva … ha, ha.

Ministerstvo průmyslu a obchodu, které dočasně řídí předseda vlády Bohuslav Sobotka, dnes předložilo na schůzi vlády návrh zákona o elektronických komunikacích a o změně některých souvisejících zákonů.Českým spotřebitelům přinese v jejich vztahu k mobilním operátorům výrazně větší práva a ochranu a posílí pozici Českého telekomunikačního úřadu v oblasti regulace …začínám se bát, protože jak začne za něčí práva bojovat ta sebranka nahoře, tak je morová rána na obzoru.

Vězte vězte, radujte se … náš udatný kudrnáč tímto zajistil snadný odchod všem nespokojencům od stávajícího operátora k operátorovi novému. Bez sankce a hezky svižně. Tím zaťal tipec nenažraným operátorům, mobilní lid se bude moci naprosto svobodně rozhodnout zda odejít k jinému poskytovateli ...

Ovšem pozor!!! Pokud někdo poukáže na prostý fakt, že ten nový operátor má kupodivu nachlup stejné podmínky a ceny, bude veřejně označen za škůdce, rozvraceče a sabotéra při budování světlých mobilních zítřků .... a navíc xenofoba a Putinova agenta.

Jako přitěžující okolnost pro podvratnou činnost tohoto nepřítele mobilního lidu se pak bude považovat drzá poznámka, zda by nebylo lepší vyrazit nejvyšší vedení ČTÚ a nabídnout nakeťasené a nevyužívané frekvence novému zájemci o poskytování mobilních služeb. Tady bude sazba automaticky dvojnásobná, neboť mobilní trh si nižšími cenami rozvracet nenecháme !!!

Zajisté se objeví i nějaký ten spontánní děkovný dopis od mobilního lidu z kanceláří ... na podporu správného a rázného rozhodnutí lobistů a vlády.

S naší mobilní trojkou na věčné časy …. ale ani o byte déle :-)

Ani bajt nazmar !!! ... ehm ... NAZDAR !!!

Na celé věci je krásné, jak z lidí dělají nemyslící hňupy … už chybí jen rozdávat koblihy.

Blíží se volby a dle mého je třeba nasměrovat chod věcí veřejných zpět k normálu. Politik, který chce získat můj hlas ve volbách si může přečíst co za něj požaduji.

https://www.facebook.com/smlouvasvolicem

Autor: David Dvořák | čtvrtek 9.3.2017 8:38 | karma článku: 17,14 | přečteno: 327x
  • Další články autora

David Dvořák

Něco si přej ... padá rubl

3.3.2022 v 13:13 | Karma: 26,91

David Dvořák

Hey Joe ... pojď si popovídat

25.3.2021 v 15:15 | Karma: 34,98

David Dvořák

Koronavirus - fakta a logika

28.2.2021 v 11:26 | Karma: 32,04
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik