ODS - jednoho obecního hulváta si můžeme dovolit.

14. 12. 2019 13:31:13
Ja, ja, maj recht pán profesor, zatím maj 10% a do 5% ... to je ještě velký kus cesty před Vámi. Mám jen starost, aby to do voleb všechno stihli.

Tak jsem si přečetl, že ODS už konečně může nabízet "profesora" i "divočáka". To má být závěr politologa Mlejnka poté, co se špičky ODS v čele s profesorem Fialou postavili jako jeden muž za nápad postavit pomník vojákům, kteří sice několik let páchali válečné zločiny v barvách Němců, ale na jeden ~ dva dny na úplném konci se v nich hnulo svědomí. Popravdě nehnulo, jen chtěli zdrhnout k Američanům, protože vyhlazení Slovanů, příp. germanizace těch schopných práce se nějak zvrtlo a ti, kteří měli být vyhlazeni, zcela jistě nějakým dějinným nedopatřením a omylem, po nich celkem důrazně šli.

Už v minulém blogu jsem psal, že starosta Řeporyjí se svým vytříbeným slovníkem odvádí profesionální práci. Podotýkám a dodávám - na cestě mezi politické špičky a do vedení ODS. Je na členské základně a voličích, jak s očividným hulvátem na politické scéně naloží.

Pro vedení ODS bych měl ale skromný návrh. Přece jenom, ODS bývala velká strana. Ještě dnes si myslí, že je nejsilnější z opozičních ... takže, nedržel bych se při zdi a netroškařil s pomníkem pro nějakých 300 bojovníků z řad udatných neárijských SS. Mohou pořádně zaujmout, pokud myšlenku adorace bývalých nepřátel posunou o nějaký ten level výše.

  • Co takhle podívat se, tak nějak politicky nově, např. na kauzu Gabčíka, Kubiše, Valčíka ... Vždyť mají na svědomí vraždu slušného árijského Němce, který přeci zajistil mj. mnohé sociální výhody pro české dělnictvo a pravděpodobně nikoho osobně nezabil. Navíc, to si ale nejsem úplně jistý, ale R. Heydrich nebyl odsouzen Norimberským tribunálem. Při té příležitosti by se bylo dobré taky podívat, zda pozůstalí nepobírají za ten odporný čin a křivdu spáchanou na Němcích nějaké státní benefity. Ve válečném stavu s Německem jsme přeci jako Protektorat Böhmen und Mähren nebyli, takže to v podstatě byla vražda. Navíc spáchaná organizovanou skupinou, což vždy byla přitěžující okolnost.

  • Pak už by to mohlo být kousek k otevření diskuze, zda přeci jenom nepostavit sochu raději oběti té zákeřné vraždy - R. Heydrichovi. Odsouzený válečný zločinec to zřejmě není a navíc, vedle starostí o životní podmínky českého dělnictva - vždyť on bojoval proti nepříteli největšímu ... proti Rusákům.

Jsem si celkem jistý, že otevření těchto dvou bodů by zajistilo ODS mediální pozornost min. na půl roku. Pokud by to toho vložili i téma zrušení Benešových dekretů - tady se už ostatně Overtonovo okno otevírá, přijímání migrantů a zavedení Eura, zkrátka všeho, co lidi nechtějí, pak by to mohlo poutat pozornost celý rok. Sice negativní, ale pozornost. Navíc, je pravděpodobné, že by našli pochopení a podporu u našich německých (momentálně) přátel, kteří nás už asi nechtějí vyhladit nebo převychovat, ale jenom ekonomicky využívat ... pardon, spolupracovat.

Na tomto místě bych rád poděkoval panu prof. PhDr. Petru Fialovi, Ph.D., LL.M. za příkladnou kultivaci politické scény a jako výraz díků nabízím zdarma návrhy propagačních materiálů, o kterých prohlašuji následující: jsem jejich autorem, byly vytvořeny v programu Inkscape za použití obdélníku, kruhu, hvězd, barevné výplně a volně dostupného prvku zde, s licencí zde. Žlutě zvýrazněné texty jsou citace aktuálního mediálního lídra ODS, zdroje pak zde a zde. Dále prohlašuji, že návrhy jsou volně k použití, přičemž se vzdávám jakéhokoliv honoráře.

Úplným závěrem - výše napsané návrhy mají být ad absurdum dotažené myšlenky, které aktuálně podporuje ODS, resp. jejich "špičky". Pokud existuje elementární spravedlnost vzhledem k hrůze, kterou Němci a jejich pomahači rozpoutali, tak ODS na politické scéně skončila.

Autor: David Dvořák | sobota 14.12.2019 13:31 | karma článku: 39.35 | přečteno: 1231x

Další články blogera

David Dvořák

... a jako další opatření chystáme zastropování cen lokomotiv.

Věta použitá v nadpise mě napadla spontánně jako první, když jsem se dozvěděl, jak chce premiér Fiala zkrotit vysoké ceny pohonných hmot.

12.3.2022 v 13:13 | Karma článku: 38.38 | Přečteno: 1187 | Diskuse

David Dvořák

Něco si přej ... padá rubl

Dotaz na rádio Jerevan: Je pravda, že ruská měna rubl je ve volném pádu a životní úroveň Rusů padne na samé dno?

3.3.2022 v 13:13 | Karma článku: 26.91 | Přečteno: 745 | Diskuse

David Dvořák

Co je neekologické, to se zdaní …

Na webu seznamzpravy.cz vyšel článek s názvem: “Co je neekologické, to se zdaní. Jak chce Česko ozelenit ekonomiku“. Jako příslušník starší generace bych si dovolil nabídnout překlad do lidštiny...

19.9.2021 v 16:16 | Karma článku: 37.74 | Přečteno: 1209 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 23.56 | Přečteno: 396 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 45 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.40 | Přečteno: 296 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.77 | Přečteno: 516 | Diskuse
Počet článků 250 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1693

Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...