A co takhle zakázat vzdělání pro bílé?

10. 06. 2020 13:13:13
Redakční úvaha agentury WD [Wild Duck]. Začíná být nepochybné, že na celý problém současných rasových nepokojů je potřeba se podívat tak nějak politicky korektně, hledat neotřelá spravedlivá a lidská liberální řešení.

Co si budeme povídat, lidová moudrost praví, že když nemůže Mohamed k hoře, musí holt hora k Mohamedovi. Jinými slovy - je třeba hledat inovativní, politicky správná řešení, byť netradiční. Vzorem nám opět mohou být pokrokové USA, konkrétně rozhodnutí radních města Minneapolis rozpustit tamní policii. V tomto bodě nutno poznamenat, že každého kajícího se bělocha zcela jistě pohoršilo, když toto významné slavností oznámení na tiskové konferenci bylo narušeno diverzní akcí, kdy se jistá novinářka bez skrupulí odkopala jako Putinův agent-rozvraceč s následujícím dotazem :

"CAMEROTA: „What if in the middle of the night my home is broken into. Who do I call?“ => volně přeloženo: "A koho budu volat, když se mi o půlnoci bude někdo vloupávat do domu?" Taková drzost! Naštěstí ji bylo správně a pohotově odpovězeno v tom smyslu, že "... to vychází z privilegovaného postavení". O tom, zda jí byl následně doživotně odebrán novinářský průkaz, zdroj nic neuvádí, stejně tak jako o tom, zda by měla dostat šanci zpytovat svědomí v případě, že by byl její příbytek (to nepřátelské zmijí doupě), spravedlivě vyrabován a vypálen.

Ale vraťme se k tématu. Zdánlivě správně se poukazuje na rozdíly ve vzdělanosti jako na jeden z kořenů problému. Ve skutečnosti je čím dál jasnější, že důvěru diskriminovaných občanů tmavší pleti zákeřně a lstivě zneužila celosvětově organizovaná skupina oportunistů a nepřátel všeho lidu, ke svému sobeckému prospěchu a obohacování. Vždyť až doposud se bezvýsledně za ohromné peníze podporovala, byť i jen jejich myšlenka vzdělat se - u těch nespravedlivě společensky vylučovaných, nejpracovitějších a nejnadanějších spoluobčanů a ... a bezvýsledně. Ta situace je stejná napříč kontinenty. Na americkém kontinentu mají utiskované Afroameričany, v Evropě Rómy. Princip a problém stejný, dosavadní řešení na obou stranách Atlantiku stejně neúspěšné, přičemž se jedná o stejnou černou díru na peníze z daní rasistických bělochů. Naštěstí tato diverzní a podvratná činnost, zajisté řízena z Kremlu, začíná být odhalována a proto se může přistoupit k opravdové nápravě. Správně se poukazuje, že jeden z kořenů situace je rozdíl ve vzdělanosti. Až sem je to v pořádku. Ovšem, pokud zklamaly všechny snahy o pozvednutí úrovně vzdělání u jedné skupiny, musí logicky přijít na řadu spravedlivě snížit úroveň u druhé skupiny. Ano, tak to bude jistě demokraticky a lidsky správně a navíc se ušetří nemalé prostředky. Jednak zatnem finanční tipec všem nepřátelům, kteří lstivě rozkrádají naše peníze pomocí různých, úmyslně neúčinných (pseudo)sociálních programů a druhák zde máme nemalé úspory za nákladné vzdělávání bílých. O to více přeci může být poskytnuto správných dotací např. pro řepku v biopalivech. Dnes už nevidím žádný důvod, proč by se měl nějaký zas*aný běloch povyšovat, se svým např. úspěšným absolutoriem základní školy, nad jiným spoluobčanem tmavší pleti, který tolik štěstí neměl a skončil v sedmičce, přestože se tak snažil. Pokud přijde spravedlivý zákaz vzdělání pro utiskující bílé, úroveň vzdělání se automaticky srovná a jeden kořen problému bude definitivně odstraněn.

Závěrem mám vzkaz všem, kteří by se s touto spravedlivou a pokrokovou myšlenkou snad opovážili nesouhlasit a chtěli by pokrok sabotovat poukázáním na začlenění jiných menšin, namátkou : Vietnamců, Ukrajinců, Číňanů ... zkrátka všech vyjma těch opravdu diskriminovaných. Vy nepřátelé pokroku, vy rozvraceči míru a bezpečí, vy ... vy ... vy ... , zkrátka členové Putinovy úderky ... pokud nějakým nedopatřením ještě provozujete nějaké to soukromé fejk-ňůs médium, přihlaste se dobrovolně a včas u pornoherce Jandy, hlídající morální a ideologickou čistotu vč. nezávadnosti obsahu na internetu, Vy ostatní pak u EU komisařky Jourové, která Vám ozřejmí Vaše pomýlení. Samoudání bude bráno jako polehčující okolnost a první správný krok na Vaší cestě k světlým zítřkům.

Licence článků: k volnému převzetí za účelem zveřejnění.

Autor: David Dvořák | středa 10.6.2020 13:13 | karma článku: 41.89 | přečteno: 1936x

Další články blogera

David Dvořák

... a jako další opatření chystáme zastropování cen lokomotiv.

Věta použitá v nadpise mě napadla spontánně jako první, když jsem se dozvěděl, jak chce premiér Fiala zkrotit vysoké ceny pohonných hmot.

12.3.2022 v 13:13 | Karma článku: 38.38 | Přečteno: 1187 | Diskuse

David Dvořák

Něco si přej ... padá rubl

Dotaz na rádio Jerevan: Je pravda, že ruská měna rubl je ve volném pádu a životní úroveň Rusů padne na samé dno?

3.3.2022 v 13:13 | Karma článku: 26.91 | Přečteno: 745 | Diskuse

David Dvořák

Co je neekologické, to se zdaní …

Na webu seznamzpravy.cz vyšel článek s názvem: “Co je neekologické, to se zdaní. Jak chce Česko ozelenit ekonomiku“. Jako příslušník starší generace bych si dovolil nabídnout překlad do lidštiny...

19.9.2021 v 16:16 | Karma článku: 37.74 | Přečteno: 1209 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 21.68 | Přečteno: 316 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 40 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.12 | Přečteno: 287 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.56 | Přečteno: 503 | Diskuse
Počet článků 250 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1693

Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...