Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Proč mne zajímají volby v USA ...

Dá se říct, že je mi více méně lhostejno, zda bude za oficiálního vítěze prohlášen Biden nebo Trump. Důvody, proč se o tamní volby zajímám jsou jiné a v podstatě jen dva.

Důvod první - v mediální prostoru je možno narazit na teorii, která předpokládá řízení světa tzv. globálním prediktorem (GP). Pro následující úvahu je lhostejno, co si pod tímto označením má člověk představit. Podstatné je to tvrzení, že GP řídí procesy na planetě Zemi a má to být nejvyšší řídící síla. Celá ta teorie je vystavěna na celkem logických úvahách, nicméně dokazování je v některých případech principiálně neověřitelné - jako důkaz má sloužit právě logika té teorie. Ovšem nynější volby v USA by mohly přinést hmatatelnou indicii, že by na tom něco opravdu mohlo být.

O co jde - začnu tím, že autoři teorie tvrdí něco v tom smyslu, že GP dospěl k názoru, že je neudržitelné aby cca 320 mil Američanů spotřebovávalo většinu zdrojů planety. Úvaha bezpochyby logická, protože kdyby už jen další zlomek obyvatel planety Země (např. dalších 320 mil. obyvatel Afriky) zatoužil po stejné životní úrovni, tak zdroje prostě stačit nebudou, resp. nejsou. Logické, tomu nelze nic vytknout. Autoři teorie dále tvrdí, že Trump má podporu GP a v podstatě jako prodloužená ruka GP bojuje proti establishmentu a deep state USA, kteří chtějí zachovat současný status quo a rabovat zdroje na Zemi výhradně ve svůj prospěch. I s tím by se dalo souhlasit, logické argumenty by se našly. Takže, pokud má být teorie pravdivá, tak Demokraté se svým deep state budou poraženi. Faktem je, že nikdy nic nevyjde na 100%, proto k prosazení vůle GB, resp. porážce deep state USA může dojít nejen s účastí Trumpa, ale klidně i Bidena. Podstatné je, kdo bude poražen - zda GP nebo deep state USA. A pokud globální prediktor, pak to ale nebude nejvyšší řídící síla a teorie pak ztrácí významnou oporu ve svých tvrzeních. Ještě by bylo dobré snad připomenout, že GP má plánovat s horizontem řádově stovek let. Tohle je taky celkem logické a pochopitelné, protože nasměrovat žádaným směrem několik miliard lidí nepůjde ze středy na čtvrtek. Co se týče situace v USA bude nutno sledovat trend a je opravdu jedno, kdo během té doby bude úřadovat v WH. Může to jít rychleji nebo pomaleji, ale tak do dvou let by mělo být o směru trendu jasno.

Důvod druhý - zajímá mě, kde jsou limity vládců v pozadí, kteří lidmi manipulují prostřednictvím médií. Bez dalších řečí se pojďme podívat na známá fakta: v EU se stalo, že se opakovala referenda (Dánsko, Irsko). V demokracii by to mělo být neslýchané a nemožné. Přesto se stalo. A média se ukázala tak mocná, že tohle vládci hravě a bez ztráty kytičky "ustáli". Prostě referenda se po mediálním výplachu mozků zopakovala a bylo to. V případě volby rakouského prezidenta pak k prosazení žádaného kandidáta bylo použito korespondenční hlasování. Ovšem tak okatě, že to soudní moc zarazila a určila nový, náhradní termín opakování voleb. Tady to došlo tak daleko, že soudní mocí stanovený termín se nedodržel. Konspirátoři tvrdí, že z důvodu nedostatečného mediálního zpracování voličů - čti výplachu mozků. Každopádně stanovený termín soudem byl posunut a po důkladné mediální kampani byl nakonec zvolen žádaný kandidát.

V případě USA si myslím, že média jsou na hraně svých mediálních možností a proto se ze všech stran od nich valí prohlašování o vítězi voleb a omezování internetu pro nesprávné názory a myšlenky. Je max. snaha, aby co nejvíce lidí to přijalo za své a co nejvíce významných osobností uznalo tento stav gratulacemi Bidenovi. To vše ovšem stále za situace, kdy oficiální vítězství Bidena zdaleka není potvrzeno ani od všech oficiálních volebních komisí. Vidím maximální snahu, aby se věc dostala do polohy ... "přece nemohli tak masívně podvádět a pak to roztrubovat po světě". Je max. snaha, aby už jiný výsledek ani nemohl být společensky přijat z důvodů, že by hodně pomazaných hlav bylo za osly. Je max. snaha ukázat, že lidi oslavují vítězství Bidena a jsou šťastni. Ten tlak je přímo hmatatelný a jsem zvědav na výsledek. Ono totiž nemálo osobností tvrdí totéž co Trump - že jde o gigantický podvod. Např. takový R. Giuliani, který má pověst až nezkorumpovatelného člověka, předkládá tvrzení dokládající řízené falšování. Můžete se dočíst o hodně divných věcech: volební účasti přesahujících 100% voličů, .. hlasování ze záhrobí, ... úmyslná chyba software přičítající 6% hlasů Bidenovi, ... nepřipuštění kontroly sčítání zástupcům republikánů .. je toho celkem dost i na banánovou republiku z rovníkové Afriky.

Za zmínku pak stojí dvě informace - první o tom, že hlasovací lístky byly tajně označeny vodotiskem, resp. kódem. Možná, že nějaká tiskárna něco takového skutečně provedla, ale pokud by mělo jít o celostátní akci, pak by to předpokládalo, že se budou volební lístky tisknout pouze na několika místech pod výhradní kontrolou sympatizantů republikánů a následně budou distribuovány po celých USA. Nevím, ale tohle se mi zdá nepravděpodobné, neznám realitu USA, spíš bych uvěřil, že hlasovací lístky se tiskly ve větším počtu tiskáren napříč USA.

Pak tady ovšem z dnešního rána má být zajímavý pohled nejmenovaného statistika Pew Research. Má jít o následující statistické doložení ohromného podvodu - vychází se celkem z logické úvahy, že příznivec Demokratů volil nejen zástupce Demokratů do Kongresu, ale také demokratického kandidáta na prezidenta. A samozřejmě to platí i opačně. Neplatí to na 100%, ale odchylky mají být minimální. Zároveň dodává, že samozřejmě určitě existují republikánští voliči, kteří volili republikány do Kongresu, ale protože nenávidí jen Trumpa, pak prezidentský hlas dali Bidenovi. A statistik má poukazovat na obrovskou nesrovnalost - Trump měl získat mírně více hlasů než republikánští kandidáti do Kongresu, což vylučuje možnost, že republikánský volič to hodil Republikánům do Kongresu, ale ne Trumpovi. ba právě naopak to ukazuje, že by mohli být voliči demokratů, kteří volily Demokraty do Kongresu, ale místo hlasu Bidenovi to hodili Trumpovi. Současně ovšem má statistik poukazovat na to, že současně počet hlasů pro Bidena významně převyšuje počet hlasů pro kandidáty Demokratů do Kongresu. A tak pokládá jednoduchou otázku burana - odkud se vzaly ty hlasy navíc, které svým počtem převyšují hlasy pro ostatní kandidáty? Pokud falšovali republikáni, měly by hlasy chybět Bidenovi, pokud podváděl tábor Demokratů, měly by chybět hlasy Trumpovi -samozřejmě vztaženo k jejich ostatním kandidátům.

Jak jsem již psal, je mi v podstatě šuma-fuk, kdo bude nakonec oficiálně prohlášen prezidentem USA. Dva body proč mě to zajímá jsem popsal a pro toho, kdo si říká, že tohle přeci není možné, tak toho bych rád uklidnil - možné to je, jen si to nedovedete představit. Klidně mohu posloužit i důkazem z historie, kdy na začátku vlakové dopravy ti největší matematici a fyzici té doby vypočítali a dokázali, že vlak nemůže vjet do tunelu rychlostí větší než (tuším) 7 km/hod, protože by z vagónů byl vysát vzduch a cestující by se udusili ve vakuu. Nikdo si tehdy nedovedl představit, že klidně může svištět v tom tunelu i 100km/hod. Bylo to nad jejich představivost. Dnes je to stejné, nejde o hloupost nebo nevzdělanost, jde o to, že si to lidi odmítají byť jen představit.

Za mě - před Trumpem smekám, ne proto, že to je nefalšovaný namyšlený kovboj, ale protože dokáže čelit té mašinérii, tomu tlaku. Celé prezidentské období to byl taková štvanice na něho, že většina jeho kritiků by možná vydržela týden. Trump může být jakýkoliv, ale rozhodně to není ustrašený a zbabělý blbec.

P.S. Něco pro zasmání:

Bidenovi může už zabránit v získání prezidentského úřadu jen to, že do 20. ledna 2021 zapomene, že byl zvolen.

Celá rodina jsme duší republikáni a proto mě mrzí, že moje babička hlasovala pro Bidena. Jsem si naprosto jistý, že kdyby žila, tak to hodí Trumpovi.

Licence článků: K volnému převzetí za účelem zveřejnění.

Autor: David Dvořák | neděle 8.11.2020 13:31 | karma článku: 30,35 | přečteno: 934x
  • Další články autora

David Dvořák

... a jako další opatření chystáme zastropování cen lokomotiv.

Věta použitá v nadpise mě napadla spontánně jako první, když jsem se dozvěděl, jak chce premiér Fiala zkrotit vysoké ceny pohonných hmot.

12.3.2022 v 13:13 | Karma: 38,42 | Přečteno: 1187x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Něco si přej ... padá rubl

Dotaz na rádio Jerevan: Je pravda, že ruská měna rubl je ve volném pádu a životní úroveň Rusů padne na samé dno?

3.3.2022 v 13:13 | Karma: 26,91 | Přečteno: 758x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Co je neekologické, to se zdaní …

Na webu seznamzpravy.cz vyšel článek s názvem: “Co je neekologické, to se zdaní. Jak chce Česko ozelenit ekonomiku“. Jako příslušník starší generace bych si dovolil nabídnout překlad do lidštiny...

19.9.2021 v 16:16 | Karma: 37,78 | Přečteno: 1222x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Hey Joe ... pojď si popovídat

O nediplomatickém výpadu údajně nejmocnějšího muže planety, kterému nesmí foukat vítr při nastupování do letadla, na adresu Putina bylo napsáno už dost. Ovšem článků jdoucí na podstatu věci je jak šafránu.

25.3.2021 v 15:15 | Karma: 34,98 | Přečteno: 914x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Nevím v čem "jede", ale matroš to musí být kvalitní ...

Tohle se fakt už nedá. Ta manipulace lidmi, ta nadudost, že nemáme paměť a sežereme všechny bláboly. Tohle skončí špatně - rozhodně ne heslem "Nejsme jako oni"

24.3.2021 v 15:15 | Karma: 40,22 | Přečteno: 1779x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nejednáme. Na obzoru je stávka soudních pracovníků, požadují vyšší platy

25. dubna 2024

Premium Odvádějí vysoce odbornou práci, musejí skládat speciální zkoušky, někdy sami vypracovávají drobná...

Pokroková nenávist k Židům. Jak se z univerzit v USA staly filiálky Hamásu

25. dubna 2024

Premium Na elitních amerických univerzitách vyhánějí Židy takovým stylem, že to tam vypadá jako v Německu...

Karafiátovou revoluci zažehla jediná píseň. Portugalsko vyvedla z diktatury

25. dubna 2024

Málokterá revoluce je spojena s písní a květinou, jako se to stalo té portugalské. Před 50 lety se...

Chtěl se odpálit během olympiády v Paříži. Ve Francii zatkli 16letého hocha

24. dubna 2024  22:47

Kriminalisté ve Francii v úterý zadrželi 16letého mladíka francouzské národnosti, který na...

  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik