Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... to mi jako chcete namluvit, když mi znova zvednou důchod vo 40,- vočí! že si za to nekoupím ani to máslo VEU?!?

4 0
možnosti
VV

Tak konkretne cena mlecnych vyrobku se vysplhala tam kde je, protoze se zastupci zemedelcu a mlekaren dohodli na vyssi vykupni cene mleka. Zda je tech 45 KC adekvatnich se musite zeptat vaseho prodejce.

0 3
možnosti
JN

Myslíte zeptat se Nataši od kasy Alberta, která si plete okurku s cuketou? Tak ta mi to jistě kvalifikovaně vysvětlí....

3 0
možnosti
MS

Super!!! Hezký a pravdivý článek!!! Karma!R^R^

8 0
možnosti
PH

P19a30v76e21l 70H93e84k

1. 3. 2017 10:38

S tou ropou nemáte úplně pravdu, barel byl za 150 USD, ale 1 USD byl za 16 korun. Ale jinak s váma plně souhlasím, ropa nahoru=benzín nahoru, obrácené to moc nefunguje.

1 0
možnosti
DD

Faktem je, že v 10/2014 ropa cca 120 USD, a ve stejné době byl kurz USD cca 22 Kč. Navíc, s tím dolarem je to taky zajímavé, rotačky se div nezadřely, jak intenzivně tiskly "hodnotný" dolar a jeho cena pak stoupala. To je na palicu - je to jako by zlaťáky ředili mědí a přitom jejich cena stoupala... neuvěřitelné.

Otázka zní, jak dlouho taková magie, na kterou určitě kouká i David Copperfield jak tele na vrata, vydrží. :-)

4 0
možnosti
AR

Je na tom dost pravdy. Jinak doma chodím nakupovat do menší samoobsluhy a maso do prodejny zdejšího řezníka.

1 0
možnosti
DD

Víte, ono se nikdy nic nepodaří na 100%. I za bolševika, kdy se podnikat nesmělo, existovala šedá zóna, kdy ti nejodvážnější si přivydělávali. A o to jde - ztížit a naházet klacky pod nohy, aby to ti slabší vzdali. Babiš mohl jít cestou snížení byrokracie, snížení úředníků a odbourávání všelijakých nesmyslných vyhlášek a nařízení. Očividně se vydal druhou cestou - úředníků přibývá, buzerace taktéž. Toto není cesta k rozkvětu společnosti, ale k ovládnutí společnosti.

Aktuálně se např. "řeší"ceny za mobil. Budou zkoušet a vymýšlet hodně, aby se vlk nažral a operátoři zůstali nedotčeni. Přitom - je to jen o průchodu tržního mechanismu. Ten je zablokovaný, neb např. operátoři mají skoupené frekvence, které nevyužívají, jen proto, aby je nemohl využívat někdo nový. Nic nebrání ČTU, aby byla podmínka u přidělených licencí jejich plošné využívání .... jinak nastupuje někdo jiný, nový.

Novodobí "kapitalisti" zkrátka pochopili, že jednodušší je koupit si politický vliv, než soutěžit s konkurencí.

20 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik