Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

:-)

Můžu si o něm myslet co chci, ale kdyby mu audit neseděl, tak by ho nezveřejnil, a už tuplem né před volbama, když má preference nahoře.

2 2
možnosti
DD

Jenomže to vypadá, že mu to úplně nesedí. On to někdo dá do časové osy a uvidíme. Osobně si myslím, že ti redaktoři mají od někoho z Agrofertu, jak to přesně bylo, ale nemohou s tím na světlo boží. Proto vytrvale do toho šijou a Babiš vytrvale kličkuje.

Legitimní dotaz - co je na zaúčtování nákupu dluhopisu tak zajímavého, že nechce ukázat bankovní výpis, který likviduje nákup/prodej dluhopisů a obchází to jednou potvrzením ředitele pobočky banky a podruhé auditem-neauditem. Ani jedno z toho není účetní doklad a přitom ta operace musí být zaúčtována na základě účetních dokladů. A Babiš tvrdí, že šly peníze z účtu - tedy účetní doklad je bankovní výpis. Nemusí ho to stát ani korunu, stačí ukázat ty bankovní výpisy. Ale do toho se mu z nějakého důvodu nechce.

Navíc, asi je nyní v horší pozici, protože se teď těžko může vytasit s dalšími UFO příjmy ... a z toho co přiznal bych si tipnul, že nemohl všechno pořídit (dluhopisy, akcie těch firem a akcie Agrofertu + svoji životní úroveň). Vyčkejme.

Nejhorší je morální stránka věci. Ta má a bude mít devastující účinek na všechny plátce daní. Nejpřísnější "Pan Čistý", který vyžaduje bezchybnost u daňových poplatníků, má zajímavý přístup k sobě - začalo to Čapím hnízdem, kdy vysál dotace pro MALÉ a STŘEDNÍ podnikatel - což on určitě není.

2 0
možnosti
MB

A.Babiš je přesně tím elementem, o kterém se říká - Objevit se ve správnou dobu na správném místě. On je produktem společenské poptávky a skepse vůči bývale zavedenému - odpor vůči stranám, jejich praktikám .... To se dá chápat. Byl by cenný, kdyby byl prostým poslancem - tím, který bije a rozkrývá popisované nešvary. Jeho současnou pozici - pokládám za zcela neslýchanou ! Není totiž ani možné - jednou rukou vyhovět Zákonu a opečovávat svůj majetek - aby druhou rukou bylo konáno totéž ve prospěch státu. Jde o systemový řetězec střetu. 30% lidí si to nemyslí. Je stejně úžasné, jak se stále hledá a sní o tom, že Mesiáš sestoupí ! :-)

4 0
možnosti