Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdybyste v příslušném období nakoupil korunové dluhopisy jako Babiš, nestalo by se Vám vůbec nic. ;-)

2 2
možnosti
DD

Zklamu Vás, blog není o korunových dluhopisech, ale o tom, jak pan čistý prodal své firmě bezcenné akcie za pul miliardy za účelem vyvedení peněz z ovládané společnosti.

4 0
možnosti
MP

vídíte v tomn taky KARUSEL ?

0 0
možnosti
DD

já v tom vidím daňový podvod, ale rozhodující je pohled t.č. Babišových podřízených :-)

5 0
možnosti
Foto

Ono tu asi hodně podnikatelů přehazuje peníze vidlema mezi sebou samými a svými firmami. Účelem je samozřejmě optimalizace daní. Okrádají jenom vlastní firmy. Stát sice taky přijde zkrátka, ale proti zákonu to asi není.

Ten problém je, že ani jeden z těch podnikatelů (tedy kromě současného ministra) nekřičí že všichni kromě něho kradou, nevymýšlí státní šikanu i na ty, co vydělají tak 10000x míň než on, a pomocí svých poslanců si neupravují zákony sobě na míru.

4 0
možnosti
DD

Bingo ... a vo tom to je :-). Věřím, že Babiš by mohl sestavit jednobarevnou vládu, kdyby cílil na zjednodušení legislativy a snížení počtu úředníků, kteří pro svou činnost potřebují čím dál více formulářů.

Mohl si říct - mám dost a teď se zapíšu do historie jako ten, kdo to tady dá do stavu, který by chápal obyčejný selský mozek.

Jde ale přesně opačně - EET = + 60-70.000 úředníků + další a další formuláře, pokuty za prkotiny a jiné nesmysly. A jak se říká .... mnoho psů zajícova smrt.

11 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik