Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Moc nechápu tuto diskusi i řeči politiků. Rozhodnutí o kvótách je součástí práva Unie a právu se musí (nemusí, potom nese následky)občan podřídit. Může normu zažalovat u soudu, což hrdinouvé s puškou v obýváku neudělali.

Krátce a jasně. Čeští politici uplatňují sami na sebe jiná měřítka než na občany. Většinové hlasování ministrů vnitra Evropské unie o kvótách vnímali jako diktát, kdežto svoje vlastní většinové rozhodování o zákonech považují za normální.

Zdroj: http://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=483014

0 0
možnosti
JL

Je jasné, že až vypadne Británie z Unie, pravdu bude mít ten, kdo bude mít většinu - názor na migraci je jednotný u Francie, Německa, Itálie a možná i Španělska - a ti všechny ostatní klidně přehlasují v čemkoliv je napadne. Trpaslíci mají smůlu. V Sojuzu jsme si taky mohli vyskakovat jen v rámci marxismu-leninismu a v rámci lásky k SSSR a velikým ideálům VILenina.

0 0
možnosti
Foto

Neradujte se čecháčkové, po volbách nám sem potichoučku, pomaloučku EU nějaké ty migranty protlačí. A naši politici to budou zdůvodňovat ekonomickými a geopolitickými zájmy státu. Ony peníze z EU jsou přínosnější než nějaká nesmyslná přání občanů. Předvolební sliby půjdou jako vždy pod koberec a to napříč celým politickým spektrem. Samozřejmě až na vyjímky. Naši politici nám začnou namlouvat jak výhodný kauf je mít Euro a budeme s jásotem zbrojit na Rusa. Xenofobie a odpor k multikulty bude považováno skoro za trestní čin. Holt se máme na co těšit

2 1
možnosti
JH

Já hlasuji pro prohřešek větší než malý.

0 0
možnosti
IM

I71v62o 24M25i46l66d13a

16. 6. 2017 10:20

pěkné - karma!!!, jen by to musel dovolit skrz Andreje a Miloše, Bohuš je a byl jen jejich poskok...

0 0
možnosti
Foto

Já bych na Andreje moc nespoléhal. Jeho dosavadní výroky nezazněli dost jednoznačně a navíc moc peněz je značná.

0 0
možnosti
JC

Na to Německo a Francii by vám odpověděl, že nikdo nepodal žádný podnět, takže se tím nemohla EK zabývat. A je to.

2 0
možnosti
Foto

Dost hloupý článek - hlavně ten jeho tón. A že jste tomu Junckerovi nandal! A ulevilo se vám, pane autore? I když vám šlo asi spíše o karmu.

1 26
možnosti

K obsahu článku máte jaké argumenty?

11 0
možnosti
FS

Plně s vámi souhlasím. Jenomže s ekonomického hlediska by to bylo velmi bolestivé. Zřejmě je někde v pravidlech, kolik bychom museli vracet a dále z dotací se nestaví jen nesmysly a jen se nerozkrádají - je z nich postaveno dosti užitečných věcí.

1 5
možnosti
FS

pardon - překlep - "z" ekonomického.....

0 0
možnosti
AB

A42d48a23m 53B96í78l18e81k

15. 6. 2017 19:20

ihned potrestat vyhazovem! Včera bylo pozdě...

8 0
možnosti
TH

Ani jsem to nečetl. Nemyslím, že by pan Juncker četl ( nebo si nechal dělat rešerše ) blogerů na Idnes. :-/

1 16
možnosti
JK

J93a46n 97K83o18z18á75k

15. 6. 2017 23:00

Tak na to nereaguj.

21 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik