Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

K98a52r73l55a 79S55u32c29h58á

2. 10. 2017 10:54

ráda bych Vašemu přesvědčení věřila, ale neumím si představit ty desetitisíce volených nebo nevolených v Bruselu, že by si sbalili kufry,vrátili si do svých zemí a začali si hledat smysluplnější práci doma

0 0
možnosti
VK

To vy bylo to nejmenší :)

0 0
možnosti
MD

Ze by typicky priklad hamburgry a colou nezvladnute demokracie? Takze, kde se ta Evropa nachazi? Napred, pozadu? A z pohledu cich potreb?

1 0
možnosti
JW

A my jsme již odsoudili střelbu českých vojáků do demonstrujících Sud. němců za právo národa na sebeurčení vyhlášené po I.sv.válce v r.1918 ? Téměř stovka mrtvých - i žen a dětí. Čím to omlouváme?

1 0
možnosti
DD

Víte, ono proti sobě stojí dvě věci - právo na sebeurčení a uzemní integritu státu. A řešením není střelba nebo jiné násilí. Řešením je (pokud vůbec existuje) v příčině požadavku na sebeurčení. Násilím dlouho dobrodiní prosazovat nelze. To referendum mělo proběhnout a pak měl začít dialog co s tím. Když už došlo na střelbu a obušky, tak milá EU měla OKAMŽITĚ přifrčet s odsouzením a zastavením hlasovacích práv pro Španělsko ... třeba.

Mimochodem vojáci pro tohle mají větu - na bodácích nelze vysedět mír.

3 0
možnosti
MM

Přání otcem myšlenky?

4 0
možnosti
VH

Možná. Ale co s frankistickou (= fašistickou) vládou v Madridu? (Nebo máte dojem, že Franco začínal jinak, než Rajoy?) Stejně byli Katalánci masakrováni již Francem.

3 0
možnosti
Foto

Ale porád dobrý. Pokud nebudou chtí referendum i Andalusané a připojit se ke Giblartaru, a tak i ke Commonwealth;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik