Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

No ono nejen vyměněného přeběhlíka, ale dalších 130 lidí přišlo s plynem do kontaktu - zdají se Vám Britové příliš citliví? Když se toto děje v GB, tak ani nechci vědět, co se musí dít v Rusku.

0 0
možnosti
Foto

Že by dalších 130 lidí sahalo u Skripalů na kliku ode dveří? Na ČT24 včera padlo, že jed našli právě na té klice, resp. talé na příslušných dveřích

2 0
možnosti

tak mi to nedalo a dal jsem do gúglu ten PETROJUAN, a co čert nechtěl, hned první odkaz je, no hádejte, no přeci Sputniknews ;-D

1 1
možnosti
Foto

asi Sputnik často vyhledáváte, tak Vám ho Google ochotně nabídl jako první. To je celkem normální.

1 0
možnosti
Foto

Smutné je, že se tady nemůže do nadpisu ani doslova opsat citát ze Švejka.

3 1
možnosti
JH

Zvláště pak když nepatříte k místním oblíbencům:-)

Takhle nenápadně se teď lámou charaktery.

1 1
možnosti
Foto

Protiruská propaganda začala současně se založením BRICS.

2 0
možnosti

A co když to "votom" není? Co pak? ;-)

0 0
možnosti
Foto

Někde dole v diskuzi padla otázka, proč má zde Rusko tolik obhájců a USA tolik kritiků? Předně, ale to se věci příliš netýká. Nikdo zde neříká, že by raději žil v Rusku, než v USA. To skutečně nikdo.

Ale já myslím, proč tolik lidí fandí ruské zahraniční politice a ruskému prezidentovi je prostě v propagandě.

A stejný důvod má i kritika zahraniční politiky USA, přičemž asi nikdo příliš nekritizuje "americký způsob života", ze kterého stejně moc nezbylo.

40 let nám naše propaganda vnucovala lásku k SSSR a nenávist k USA. Ještě v 60. letech to jakž takž fungovalo. Viz Jurij Gagarin (1961). Ten byl opravdu srdečně přijat.

Ovšem již s raketovou, či kubánskou krizí (říjen 1962) se vše lámalo. Najednou jsme zjistili, jak lživá byla sovětská propaganda a bylo to prozření.

A nyní žijeme v jiné epoše a jiná velmoc je naším přítelem. A opětovně, jako šišky do husy jsou nám servírována "fakta", která neplatí. Jistý český, k USA velmi servilní prezident, tomu celou dobu svého úřadu dával své požehnání.

A protože žádná velmoc nekoná idealisticky, ale účelově, tak ta oficiální propaganda, která stejně jako za bolševika upravuje, přikrašluje, zamlčuje, pomlouvá a podobně v zájmu jedné velmoci, budí tento odpor.

13 1
možnosti
Foto

Hlavně velmi špatně vnímám, že zdejší ideové střety se odehrávají toliko na úrovni blogů a diskuzních příspěvků, to znamená nového, leckdy i cenzurovaného undergroundu. Totéž se zřejmě děje i v jiných státech. To znamená, že redakce massmédií neorganizují svobodnou výměnu názorů. Proto se masmédia stávají hlasnou troubou propagandy čím dál tím více se vzdalující alespoň části mínění obyvatelstva. Kdyby alespoň některé "opoziční blogy" přetiskovala na první straně, byla by důvěryhodnější a hlavně opozice by se tak stávala krotší a krotší. Stejně tak pozice.

7 0
možnosti
PK

Nestačím se divit, jak otrava na začátku je vlastně záchrana petrodolarů. A jak chybí důkazy o vině Ruska. Asi by měli horkou linkou z Británie informovat přímo vás. Evropa a USA mají čekat a čekat, protože Rusko řeklo, že to není pravda. Rusko řeklo také, ze jejich vojáci nejsou na Krymu. Potom to vlastně byli ruští vojáci, ale na dovolené. A jen tak i s tanky. A nakonec vlastně oficiálně. A víme jak to skončilo. A teď nemá kterákoli země právo vyhostit špióny, protože Rusko řeklo, ze nikoho neotrávili. Možná se za chvíli přizná, že sice ano, ale agent byl na dovolené a zrovna měl s sebou dávku jedu jen tak pro osobní potřebu ...

8 3
možnosti
Foto

jak zamýchat páté přes deváté jak britská premiérka. Nelze z toho, že někdo páše zločiny od puberty, odvodit, že spáchal i ten poslední.

3 2
možnosti
Foto

Je to ještě horší, k otravě došlo mnohem dříve, a to zřejmě z kliky vchodových dvěří Skripalova bytu (zřejmě kanadský žertík, ale místo zubní pasty novičok). Soused Skropala a jeho dceru přivezl Skripalovým autem (kteréí je prý čisté) z letiště, takže tu kliku možná někdo ošetřil těsně před příjezdem nebo před odchodem Skripala do města.

Nevím ovšem, jak daleko od lavičky Skripal bydlí, nicméně pokud se zastavil v kavárně, uplynula mezi tím, kdy se dotkl kliky a skončil na lavičce docela dlouhá doba. Připomínám, že nivičok je agresivní, nezastaví ho ani filtr či gumové těsnění.

9 2
možnosti
Foto

Verze propagandy Západu a Velké Británie se postupně mění, ale je zajímavé, že to nikdo v televizi nenazývá lží, jako je obvyklé v případě Ruska. Nejprve byl Novičok ve spreji dcery p.Skripala, poté byl v klimatizaci automobilu a nyní tedy na klice dveří. Uvidíme kde bude příště.

Dále se ukazuje, že to asi nebyl nebyl Novičok, tedy v případě, že dcera přežije.

10 2
možnosti

Prozraďte nám odkud jste vyčetl, že Novičok byl vyráběn v Uzbekistánu? Nebyl, a to je jen jedna ze seznamu vašich obvyklých lží...Novičok byl vyráben v množství jednotek tun v chemičce u Volgogradu jiné důkazy ukazují na utajené město Šichany v Rusku. V Uzbekistánu byl pouze zkušební polygon, kde se podobná svinstva testovala a zkoušela ...

http://www.multimediaexpo.cz/mmecz/index.php/Novičok

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/vyrabeli-jsme-latku-novicok-pracoval-na-tom-velky-tym-lidi-p/r~653dcc182c2b11e8b8310cc47ab5f122/

6 4
možnosti
Foto

No a zkušební polygon je přece součástí výroby a něco tam určitě také zůstalo.

5 1
možnosti
MB

Každý vidí, dle potřeb - to své. Pak i pan Kouba válku. Já vidím, že nic nevidím ! Velmoci pochopily, že válku již nelze vést. Lze uplatňovat své zájmy - tedy přepadám ty slabší a pochopitelně volám o dobru a míru. Formy různé - Od cepínu přes moře od Stalina jako dárek pro Trockého, Hitlerovy struny a Putinova - hackersko a vražedná komanda. Skutečně, to není nic nového a v podstatě - Tak, každá Velmoc postupuje. Jistě odporné , ale účinné. Je zde, pravda "Nové bojiště" ! Ekonomika, HDP, burzy, vědo - technologická vyspělost. Ty vyhrávají válku - nikoliv lidé ! Viz Čína, výsadek nemá nikde = Skupuje firmy = Jejich patenty, (a Miloš ji v tom pomáhá !). Zde Rusové stále prohrávají - Jedou postaru ! viz Gorbačov - Reagan, s mírovými snahami. Velký Gorby vlastně diplomaticky potvrdil, že SSSR a systém - Zkrachoval. Neděje absolutně nic jiného - nového, V.Putin hledá své scesty - točí se v marném kruhu. Pak se diskutéři řadí - Zde Velmoc hodná - Zde zase ta zlá ! ... Miloš je mazaný - vstoupil to trojúhelníku ! Je ukotven u Zlých - přebíhá k těm Dobrým a těm Neválčícím zase klestí cestu do Evropy - Samozřejmě je odhalen - ceněn .Jemu sluší Švédsko - Horlivý projev v tělkocvičně Sokola, vlevo dole, u švédské bedny ! ... :-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik