Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je zajímavé porovnat ukončení členství ČSSR v totalitní RVHP a vystoupení GB z demokratické EU.

1 0
možnosti

No jestli to nebude pane bloger spíš tím, že drtivá většina brexitářů prostě žije ve svém jednoduchém paralelním světě a nemá ponětí o jeho fungování, složitosti, provázanosti a protichůdnosti. A že Mayová se snažila jako správná politička udělat kompromis mezi těma dvěma nesourodýma skupinama a Británií, jako státem a národem, což se ji bohužel nepovedlo. Je to samozřejmě hlavně z důvodu nerealistických představ a neústupnosti brexitářů, ale pochybuji, že někdo jiný by to zvládl lépe. Nehledě na to, že žádný z brexitářů na to prostě nemá schopnosti a dopadl by mnohem hůř. Jediné, co totiž brexitáři umí, je svalovat všechny svoje problémy a neúspěchy, vyplývající ze své jednoduchosti a nerealistických představ, na EU a s tímto by asi moc nevyjednali.

Koukám, že podobné nerealistické brexitářské názory a proudy budou ještě hodně dlouho škodit, než konečně zkončí znemožněné v propadlišti dějin.

4 3
možnosti

A78l63e34x 72G14r26e63g38o35r

23. 3. 2019 11:09

Proč si to myslíte?

Myslím si, že EU má právo na nějaké finanční vyrovnání,ale to je asi tak vše. Rozhodně nemá mít právo ovlivňovat po od nich dění v dané zemi ale věci se mají řídit podmínkami, které by měly být oboustranně výhodné.

V této situaci by byl nejlepší tvrdý Brexit a postupně dojednávat podmínky spolupráce. Ty už by se ale mohly vyjednávat bez snahy někoho poškodi a být více méně win win.

1 0
možnosti

I77v44o 33B40o55u32š71e

23. 3. 2019 10:08

Dopijte to pivo a navrhněte řešení.

3 0
možnosti

To je zase taková pohádka o dobru a zlu.

5 3
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik