Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Každopádně my starci potřebujeme Babiše u moci, jinak nám pak pravičáci s Piráty zkrátěj důchody o 50%. ;-);-)

2 0
možnosti
Foto

No zaplatit by měl ten , kdo to schválil, ten je zodpovědný.

4 0
možnosti
Foto

A nebo pojišťovna, pokud ho pojistila, jak se říká, na "blbost".

1 0
možnosti
JS

Ministerstvo financí by mohlo vydat dluhopisy s úrokem minus 100%.

1 0
možnosti
JJ

J93a49n 27J67a19n36u21š26k54a

3. 12. 2019 17:27

Tak je to predevsim dusledek cinnosti vsemoznych antibisu snazisici se za kazdou cenu i proti zajmum republiku a firem tady platici dane vystrnadit Babise z politiku,

Tedy by to meli zplatit predevsim oni

4 6
možnosti
JS

Jasně, v auditní komisi EU seděli Kalousek, Fiala a Minář.

6 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
Foto

Vzpomněl jsem si na dětskou písničku a napsal - já to platit nebudu, nebudu, nebudu, radši se dám na vojnu, na vojničku. Nic vím, nic mín. Co vím jde o 400 milionů. Každý rok doplácíme na FVE 40 miliard, což je 100 krát víc. Platím to já, ty, on, ona, ono, my, vy i oni. Pokud mi k tomu přibude i podíl z těch 400 milionů, ani to nepoznám. Stejně jako nezařazuji do žádného šublíku vás, bylo by férové mi to oplácet. Nejsem žádný obdivovatel Babiše. Jen uvažuji v souvislostech. A co je víc? 40 miliard a nebo 400 milionů. Vy jste ještě matiku musel a tak byste to měl vědět. A to je příklad gruntu mých postojů.

1 2
možnosti
JS

No, nevím. Doufám ovšem, že je zaplatí ti, co udali Českou republiku. Nejedná se totiž pouze o Babiše, ale i o ty ostatní. Kromě toho, pokud se bude Babiš soudit, zaplatí je stát i Babišovi.

3 4
možnosti
Foto

A ten, kdo hlasoval pro ANO, ten nic? Tam je problém, kdyby nehlasovali, nebyl by premiérem ATD. ;-D

3 1
možnosti
PK

To zase bude skvěle vyplněný adventní čas....

1 0
možnosti
Foto

Zatím o tom víme ze Seznamu a to je stejné jako čerpat informace o USA ze Sputniku. Na Novinkách měli nadpis, že Zeman bude muset ve funkci nahradit Babiše. A řada lidí dokázala, že čte jen nadpisy a hned byli přesvědčeni, že Zeman bude místo Babiše dělat vedle prezidenta i premiéra. Trefa na Čapí hnízdo neuspěla a tak se zkouší další kanón. Babišovi odpůrci jsou hloupější jak malé děti. Těm stačí na žhavá kamna sáhnout jednou. Tihle už znova jásají a křepčí a zapomínají na rčení, neříkej hop, dokud nepřeskočíš.

3 4
možnosti
Foto

Máme velice ... drahého premiéra...

9 0
možnosti
Foto

měli jsme dražší. Každý rok jen na FVE doplácíme 40 miliard a to je ve srovnání s jednorázovými 400 miliony stokrát víc letos, napřesrok, a další rok a další a další. To vám nevadí? Zajímavé. Platíme to v ceně energie a i zboží.

3 5
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik