Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, EU má situaci pod kontrolou asi tak stejně jako bankrotující Řecko anebo migrační krizi.

Jasná karma. R^

4 0
možnosti

Ještě že jsme zatím nezakazali dle EU ty ošklivé igelitové pytlíky a nechodíme do krámu a kusem hadru.... Teď jsou nám docela dobrý ne?

2 1
možnosti

Zatím co ve světě řádí covid, tak evropský parlament napno zasáhla BSE.

8 0
možnosti
Foto

Vy ráčíte také být členem EP? ;-D

0 6
možnosti
Foto

EU se zase semkne.

Tím přispěje k urychlení šíření nákazy.

10 0
možnosti

Což je fikaný způsob, jak zvýšit promořenost populace obrannými látkami ...

3 0
možnosti

Kopejte do EU dal.... a muzete pridat NATO, OSN, UNESCO, NASA, atd.

4 10
možnosti

Až NATO bude poslouchat sedmnáctiletou záškolačku a dělat podobné nesmysly, tak bude také k smíchu, jako je k smíchu EU.

16 0
možnosti
Foto

Hranice si uzavírají jednotlivé státy samy. A může za to dle Vás EU. Kdyby EU nařídila hranice otevřít, tak by za to mohla taky. Myslím, že dle Vás za čínský koronavirus může také EU. A vlastně i za to, že letos bylo málo sněhu. Já držím předsedkyni palce a podporuji ji.

4 14
možnosti

Vy asi nikdy nepochopíte, že k smíchu nejsou lidem ani ta opatření, která se dělají, ani současná situace, nýbrž to věčné lakování EU na růžovo.

Víte, já už jsem v referendu hlasoval proti vstupu, jelikož jsem nikdy nevěřil, že by tak rozsáhlé společenství mohlo fungovat na základě nějaké doborovolné a všestranné morálky. Něco takového může fungovat jen v úzkém okruhu lidí, kteří se navzájem dobře znají, ale nikdy ne na úrovni celých měst, států nebo dokonce mezinárodních společenství

EHS fungovala, protože se nikdo ani netajil tím, že pravidla tady jsou kvůli všeobecnému obchodnímu zájmu a nikoli z důvodu nějaké vyšší morálky. A těmto obchodním zájmům byl podřízen celý systém fungování EHS. A vysoká účinnost se dostavila.

Naprosti tomu EU zabředla do různých komisí pro genderovou rovnost a desítek podobných nesmyslů. A prostě je to nefunkční moloch. V tomto případě se vysoká účinnost nedostavila.

Budiž, i to se může stát. Ale navenek neustále hovoří o skvělém fungování. A z toho mají mnozí lidé bžundu. Nikoli ze samotného špatného fungování, nýbrž z těch oslavných sebechvalných řečí.

Nikdo si nebude dělat legraci z brankáře vesnického klubu, že to neumí tak dokonale jako svého času František Plánička. Ale budeme si z něho dělat legraci, když o sobě bude ui piva mluvit tak, jako kdyby byl druhý Ivo Viktor.

23 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik