Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Údajné osvobození hlavně nebylo osvobození, ale zabrání území že kterého by mohl protivník opět udeřit. Jako bonus se hodilo zotročit takto "osvobozené" ve svůj prospěch a že se šlo přes mrtvoly si kromě komunistů nedovolí zpochybnit nikdo.

6 1
možnosti
Foto

To by platilo, tedy že by se jednalo o skutečné osvobození, jenom tehdy, kdybychom se osvobodili úplně sami bez jakékoliv cizí vojenské, politické, finanční, diplomatické a propagační pomoci navzdory všem. Jakmile máte k ruce nějaké pomocníky, tak se dostáváte do závislosti na nich.

1 1
možnosti
Foto

Výborně popsáno. Starosta Kolář bude muset nyní zvažovat, do které země může vycestovat, aby nebyl vydán k potrestání do Ruska. Každý vandal musí počítat s následky svých činů. Karma R^!!

6 4
možnosti
MV

Kolář možná vycestovat, ale Vas by už měli vážně někam odvézt.

3 0
možnosti
IZ

I12v34a13n 56Z30b74o57ř61i72l

12. 4. 2020 20:54

Pane Dvořáku. Moc hezky a pravdivě napsáno.Zasloužená karma. Ale zde se Vám dostane jen urážek a pohrdání.

10 4
možnosti
PB

Napsal jste to pravdivě a proto ostatní s vámi nebudou souhlasit.

Kolik alibismu, vlezdozádele, lživosti, pokřivenosti a výstřiku vlastní frustrace se v tomto kratičkém souvětí skrývá.

6 0
možnosti
PB

P72e16t77r 11B33u17r24i10a27n

12. 4. 2020 19:59

Citace z vámi uváděného paragrafu: struktura, pamětní deska, socha nebo jiná památka popsaná v pododstavci (a) se nachází v majetku ve vlastnictví nebo pod jurisdikcí federální vlády.

----------

Máte snad dojem, že ta splácanina Koněva byla majetkem Ruské federace?

Dál jsem ty bláboly a lži ani nečetl.

4 3
možnosti
Foto

Ano nachází se teď pod jurisdikci federální vlády. Tak jako US Army pilot, který v Itálii přeřízl lanovku, a nebo někdo kdo nějak ublížil amíckému občanovi.

0 2
možnosti
RR

Magistrát se má v době pandemie starat o úplně jiné věci, než je nějaká blbá socha.

10 1
možnosti
Foto

J19a69k23u56b 52R37o31t88h

12. 4. 2020 19:03

Rozhodně. Souhlas. A n to magistrát taky asi dělal, protože s Koněvem nemá nic společnýho. Z čehož je vidět, že to asi váš magistrát není, tak jej laskavě nemistrujte. Nebo je, a pak je to horší. Ve vztahu k vašemu mozku.

7 0
možnosti
MB

Řím byl slovutný. Obrovská říše podrobených dobře organizovanými Legiemi. Měli i Koloseum k zábavě. Tam se otroci - Gladiátoři pobíjeli. Šance malá, přesto existovala, ten nejlepší mohl dostat odměnou i svobodu ..

Podobně to bylo s Moskvou. Kolem poměrně malé území. Vše dobyto a podrobeno. Vznikl umělý slepenec, osvědčeně držen násilnou metodou. Kdo chtěl vystoupit, byl přepaden - I rarita svazku ! Plánované hospodářství se neosvědčilo a výdaje na zbrojení životní úroveň poddaným nepřineslo, potíže ! Na dotaz místního Gubernátora Jakeše, kdy opět vyjedou tanky posílit mír, dostal od Cara Gorbačova - neočekávanou odpověď = Je to vaše věc ! Nu což, Milouši, jako Provincie jste si to své - za 41 let již odpracovali. Myslím si, že jako ten Otrok už taky máte právo na svobodu ... !

Jak řekl, tak se stalo. Milouš si vlezl mezi plaňky plotu a jako kůl se stal i ozdobou. Lidé 31 let žili a tvořili si společnost svou. Tu někdo přišel a řekl - Jak dlouho tady ta šílenost Koněva, bude ještě dlouho strašit ? Nu - Je to naše věc ! a ohyzdná skulptura konečně zmizela. Tak jako soudruh Kapek, který ji odhalil. Pak, pro jistotu spáchal sebevraždu . Vypadá to, že mnozí horlivci uvažují o tomtéž ! ... :-)

12 1
možnosti
Foto

Průšvih ale by byl, kdyby se plánované hospodářství osvědčilo, ne. To už by zbytky ruského opevnění nacházeli archeologové po tisíci letech na Rýně.

0 1
možnosti
AK

Existuje celá řada aktivistů i z řad tzv. historiků, kteří se zabývají přepisováním dějin, jehož cílem je vyviňování nacismu.

Podle nich 2. světovou válku rozpoutal Sovětský svaz a za nacistické okupace se jednalo o selanku, kdy jediný, kdo pak trpěl, byli Němci při odsunu.

Vadí památník v Lidicích, i jakékoliv pomníky sovětským vojákům.

A že se aktivity těchto aktivistů zintenzivňují ukazuje i socha Koněva, jejíž odstranění nepožadoval nikdo po celých 30 let a najednou je to tu.

Co je překvapivé, je jen načasování, kdy lidé mají docela jiné starosti než jaké starosti má radnice. Ta už se zřejmě s virovou epidemií vypořádala a tak hurá na Koněva.

15 11
možnosti
Foto

J61a83k59u47b 17R20o14t54h

12. 4. 2020 16:46

Jistě vám nebude dělat problém někoho z vámi popsaných historiků jmenovat a dát odkaz na jeho dílo. Protože jinak tvrdím, že jste prachsprostý lhář.

16 1
možnosti
JL

Zvolal jste urááá, cizinče? Potom chápu, že vás demontáž sochy Koněva rozrušila.

Z našinců to vzrušuje pouze okrajové skupiny.

7 2
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik