Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Evropa/EU se chová jako Římská říše. Aby se udržela, musela obsazovat stále více území pro zlato a otroky na práci.

Když už nebylo co získat/dobívat a kde získávat zlato na hry pro lid a úplatky pro kolonie/vazaly/vrchnost, pomalu došlo k rozpadu.

EU stále přijímala/dobívala nové členy.

Poslední dobou už není kde brát. Není na úplatky a ni na ty hry pro lid a úplatky pro ty nahoře, tak se půjčuje. Lid se zabaví, vrchnost rozkrade a veselý lid to zaplatí

0 1
možnosti
JJ

Opravdová superextra pitomost, jste svéprávný? Běžte "dobívat" rozum....

0 0
možnosti
Foto

Elity se, bohužel, chovají tak, jak si to přeje většina. Myslíte si, že francouzský občan hce snížení veřejného dluhu, tj. snížení svých benefitů z veřejného rozpočtu? Ne. Nezajímá ho to. Pokud by elity otevřeně zahájily politiku snižování dluhu, přijdou jiné strany, které přetáhnou voliče slibem, že se nebude šetřit. To je realita.Nadáváme na dotace, ale nebojujeme proti nim. Jinak bychom chtěli snížení tohoto ballku. Až budeme tak bohatí, že budeme čistým přispěvatelem do rozpočtu, prostě zase vystoupíme.

Zítřek bohužel projídají v Japonsku, USA, UK, atd. Nedokážeme být výjimkou.

Kdyby obyvatelstvo skutečně chtělo udělat něco proti, bude volit reprezentaci, která dotace sníží.

0 0
možnosti
Foto

Odsouzený je tady jediný: daňový poplatník.

0 0
možnosti
Foto

Kdyby jen projedli, ale i propili! Chápu Vaše znepokojení! ;-D

0 0
možnosti
Foto

V poměru je to zhruba stejná sekera, jakou udělala naše vláda.

4 0
možnosti
PS

P46a16v92e31l 25S18i93t25a32ř

21. 7. 2020 16:50

No fajn, ale pro nás jsou to tím pádem už dvě sekery... nebo ne? Leda by tou druhou sekerou zamázli tu první, čemuž tedy upřímně nevěřím. Jistě se najde spousta a spousta příležitostí jak ty prachy správně utopit. Bohužel.

2 1
možnosti
MV

Stejně se dá dívat na. Česko za vlády pana B.

7 1
možnosti
JK

J42a40n 22K49o98z36á89k

22. 7. 2020 13:07

Před koronakrizí se dluh snižoval a zvyšoval se rating ČR, což se nedá říct o státech, se kterými budeme teď ručit za dluh EU.

0 1
možnosti
JS

R^R^ Výborný blog. Ještě bych dodal , že EU vymyslela nemožné...Perpetuum mobile .... peníze se už nikdy nesplatí a dluhy se budou při každé události navyšovat. Jo holt jsme v ...... Bruseli.

10 4
možnosti
Foto

To nevymyslela EU. V ejdnotlivých zemích včetně USA to funguje už dlouho.

0 0
možnosti
Foto

Stačí zaměnit v celém textu EU za ČR a je to přesně výstižné. A jen tak mimochodem, radši budu zadlužený v EU, než ponížený v Rusku, jako do roku 1989. Nechápu, jak se po tom může některým lidem, jako například autor, tak stýskat.

8 6
možnosti
Foto

On se měl tenkrát lépe, pochopte to.

0 3
možnosti
PS

P51a18v97e44l 41S19i82t64a21ř

21. 7. 2020 15:59

Sranda je sledovat kdo plusuje a minusuje. Pod příspěvkem pana Ševčíka samé plusy a pod názorem pana ŠŤastného nějaké plusy a nějaké minusy. ale kdo plusuje a minusuje jako jeden muž? :-) Kdo nejde s námi jde proti nám... Skoro to vypadá, že ti lidé co jsou pro p. Ševčíka sedí někde asi v jedné místnosti open office a je to jejich práce. Kupředu levá, zpátky ni krok!!! ;-D Kde už jsem to jen slyšel. Zatímco u lidí, kteří plusovali p. Šťastného nikdo nevyjádřil touhu minusovat p. Ševčíka tak naopak to funguje naprosto perfektně organizováně. Eurosvazáci.

3 2
možnosti
Foto

Hlásím se k Eurosvazákům a Eurohujerům. Nehlásím se k Vám. Spokojen?

6 1
možnosti

Klasická spatlanina pitomostí a klišé rádobyflastence..EU žalář, novodobá totalita, nesplatitelné dluhy, ještě tam chybí, že nás zachrání nezadlužené Rusko....nebo to tam možná je, ale neměl jsem sílu to dočíst do konce...Rv

11 7
možnosti
JK

J72a19n 64K96o79z55á83k

22. 7. 2020 14:30

Další zoufalec, který kdyby neměl Rusko, tak nemá co říct. Proč sem pořád vkládáte Rusko, co je nám do něj.

0 1
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik