Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hele a na to procento 0.156 - k počtu nakažených (pozitivně testovaných) - jste dospěl jak? Nějaká nová matematika?

Mě to vychází 2,6% ať dělám co dělám.

0 0
možnosti

Zajímavé také bude, až se konečně přizná kolik zemře lidí z důvodu ostatních nemocí neufinancovatelného zdravotnictví z opakovaného vypínání ekonomiky:-/

2 1
možnosti
Foto

To ale hysterickým vyznavačům Covidu, číslo si dosaďte jaké chcete, vůbec nevadí. Oni mají svou víru a že to stojí víc životů, je jim jedno.

2 0
možnosti
Foto

Obávám se, že je to podobně uměle nafouknutá bublina jako byla ta s prasečí chřipkou. Vám patří karma.

3 0
možnosti

Ta čísla neříkají vůbec nic. Nikdy je nebudete mít s čím porovnat, tedy jaká by ta čísla byla, kdyby u nás nedošlo k vůbec žádným opatřením.

3 1
možnosti

Přesně tak. Koronak je díky bezpriznakovym pacientům, absenci vakcíny a rychlému šíření nákazy nevyzpytatelny. Takže pokud sáhnete k tvrdým opatřením, jako jsme tu měli na jaře, tak se ukáže, že jste šli s delem na komáry a máte na krku žaloby od různých aktivistů, že opatření byla příliš přísná. A pokud si řeknete, že koronac je jen chripecka, žádná opatření neucinite, abyste nikoho neomezili na svobodach a pravech, tak se to rozjede jako v Itálii, Brazílii, o USA a Španělsku nemluvě a apokalypsa je na světě. A na krku žaloby od pozůstalých po obětech, že prý vlada zanedbala to či ono. V zemích, kde tomu tak bylo zemřelo nemalé množství zdravotnického personálu kvůli nedostatku ochranných pomůcek. Nadřízení je nevyzadovali. Je na dlouhou diskusi, který způsob je lepší.

4 1
možnosti
Foto

Ale když korona spustí v jenom jedné hospůdce Techtle Mechtle, tak to aby se našinec stěhoval z Česka. Ale kam?

0 0
možnosti

Tento blog včetně přiložených odkazů by si měl ve vlastním zájmu i v zájmu svých bližních včetně svých potomků přečíst KAŽDÝ!

Pane autore, Vám velká karma R^R^R^

7 0
možnosti

Nelze argumentovat epidemii a pandemii a pouzivat cisla pro chripku. Kovid nema tato cisla stanovena. To je stejne jako vy jse na kovid narouboval cisla a parametry na mor, nestovice, spalnick atd. Je ovsem s podivem, ze nasi epidemiologove tyto parametry za pul roku nenastavili.

3 3
možnosti
Foto

Podle lékařů je kovid jiný druh chřipky, a je méně nebezpečný. ? Koronavirus má u 80 procent pacientů lehký průběh (lehčí než chřipka – buď úplně bez příznaků anebo s lehkými příznaky), u 10 procent je potřebná hospitalizace s běžnou léčbou a pouze pět procent pacientů má opravdu závažný průběh .Na chřipku umírá ročně v Česku až dva tisíce osob a v několika epidemických týdnech se jí nakazí ročně mezi deseti a patnácti procenty populace, tedy cca 1 až 1,5 milionu lidí. U nás za půl roku zemřelo 384 osob z toho podle auditu víc jak 60 procent umřelo a coronavirem a ne na něj.

3 2
možnosti

Zvláštní země -

Aby si město - obec, udělalo o počtu infikovaných obrázek, musí o něj žádat hygieniky prostřednictvím "Zákona o svobodném přístupu k informacím". Jinde se zase dozví o zrušení šachet z veřejných sdělovacích prostředků - Karviná Prisko - OKD ! Tak je to asi lépe ... :-)

0 0
možnosti

Jen nechápu pak ten povyk u článku že 20 lety musel čekat na test na Covid...

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS