Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Nevím, proč by se volby v Bělorusku musely opakovat.

Máme přece rádi i země jako Saudská Arábie, kde volby neprobíhají vůbec.

A že volby v Bělorusku neprobíhají podle západních standardů už léta, víme.

Tak proč to vadí až letos?

Západ už asi ztratil naději, že se mu podaří zapojit Lukašenka do protiruské koalice a tak ho potřebuje nahradit nějakou loutkou typu Čaputové.

Jenže lidé vidí jak dopadla Ukrajina po Janukovyčově pádu a tak si myslím, že při opakování voleb a jejich realizaci způsobem, proti kterému by nikdo nemohl nic namítnout, by stejně zvítězil Lukašenko.

A tak nezbývá než doufat, že Lukašenko bude mít víc odvahy než měl Janukovyč, že pokusy o další barevnou revoluci ustojí.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
PB

...... a budou sa ty volby vopakovat jenom jednou(?) nebo sa budou vopakovat do tý doby než Andy zavelí,- "skvele, terazky to bolo celkom demokraticke!" ?!?

2 1
možnosti
DR

Přece dle bruselské irské klasiky a tj. tak dlouho dokud v nich lidé nerozhodnou správně.

0 2
možnosti
DR

EU opět nezklamala. Opět kafrají do něčeho po čem jim vůbec nic není. A po vzoru ušáků (nejspíš tam bruselské elity byly na školení) je samozřejmě nenapadlo nic jiného a geniálnějšího než jednat o sankcích.

Jasná karma. R^

5 5
možnosti
ZZ

je opět nutné připomenout, že když vás lákali do toho pochybného spolku, mě by na ten novodobý kolektivismus nikdo nenachytal, vedeného pochybnými lidmi, tak to bylo jen a pouze o volném pohybu osob a volném obchodu

4 0
možnosti

Většina ignorantů, kteří horují pro referendum stran našeho vystoupení z EU, by v případě, že by takové referendum dopadlo podle jejich přání, hleděla jak zjara a nevěděla by, co si se "svobodným" státem (ale s holým zadkem) počít. Mají v hlavě jen to referendum a nechápou, že jsme prakticky zcela závislí na obchodním styku se zeměmi EU, zvláště pak Německem. Netřeba si dělat žádné iluze, že by nám tyto státy po našem vystoupení z EU nějak šly na ruku. Autor tohoto paskvilu si aspoň nedává politické ambice, ale takový František Matějka, který zde píše v podobném duchu, na tom staví svoji politickou kariéru. Při představě, že by někdo takový jako on, měl řešit naši situaci po vystoupení z EU, jdou na mne mrákoty. Naštěstí se jeho politické ambice limitně blíží nule.:-)

9 4
možnosti
ZZ

být vámi, tak su klidný, opravdu se po opuštění toho nefunkčního, totalitního molochu nic moc nestane, to vám garantuju

4 2
možnosti
VM

Jsem přesvědčen, že žádná velká poptávka po nějakém referendu v ČR neexistuje. To jsou jen vaše vybájená přání.

5 3
možnosti
ZZ

tak proč se takového referenda tak bojí?

1 0
možnosti
Foto

Určitě máte nějaké trvalé bydliště. K takovému bydlišti se jistě vztahuje persona nějakého poslance, nebo senátora. Nikdo Vám nebrání se na toho "svého" obrátit a požádat ho, aby návrh referenda na vystoupení ČR z EU v Parlamentu, respektive v Senátu, předložil...

7 0
možnosti
Foto

On k němu nemůže, protože by mu pivem pocákal koberec. A to se nedá jen tak vyvětrat.

4 4
možnosti
Foto

Pivo nepiji, ale...tak glogeři vašeho typu začínají a s půllitrem piva v ruce na profilové fotce končí.

7 1
možnosti
RC

Referendum bylo jak v Katalansku, tak u nas. Mate snad nejake poznatky o tom, ze to bylo cinknute?

8 5
možnosti
JZ

Pardon, mělo být plus.

1 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik