Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jourová jenom potvrdila už tradiční pokrytectví všech těch bruselských, královsky placených (proto to také dělají) darmožroutů.

5 0
možnosti

J58i32r95i 84V89r38a85b32e92c

1. 10. 2020 17:47

Jen si prectete jak Orban zaopatril jeho sirokou "rodinu" s vyhodami a posty. Presne jako kazdy oligarch a despot na vychode. Pani Jourova je OK .

3 5
možnosti

...... ;-Dsa mosite ešče hodně učit abyste mohl vyučovat!,- vod náčelníka tlupy, přes Mezopotámii, Starou Čínu, Egypt, Antiku, středověk, novověk - sa na všech kontinentech "horních deset tisíc" rekrutovalo(tuje) převážně z řad širokého příbuzenstva náčelníka, vládce, panovníka, faraona, císaře, krále, knížete, cara, prezidenta, oligarchy, diktátora či despoty!,- ....... nebo si snad vážně myslíte, že velcí šéfové na "západě" chrápou po staletí pod mostem, svůj majetek rozdali potřebným a třou bídu s nouzí,-..... jantare?!

1 0
možnosti
Foto

Celý Váš článek začíná chybným tvrzením, že orbána by neměla Jourová kritzovat, protože vyhrál čtyřikrát volby. Touot logikou bychom nemohli kritizovat ani Hitlera nebo Husáka, protože ti měli také masoovu podporu obyvatelstva. Klíčového problému - právního státu - jste si vůbec nevšiml. Pozdravujte u Vás ve výčepu.

8 12
možnosti

Jestli nejste schopen rozlišit mezi volbami v ČSSR za Husáka a volbami v dnešním Maďarsku, tak radši mlčte, jen se ztrapňujete.

9 1
možnosti

Skvělý postřeh.R^ Jourová další z mnoha omylů AB . CZ LEAVE

6 0
možnosti
Foto

Babiš se v případě této paní přepočítal. Ta jde za svými cíli a její práce na dřívějším postu nám to jasně ukázala. Stále jsme odpadkový koš Evropy, ona ze své funkce proti tomu nehla prstem, jen mlžila.

Teď je situace mnohem horší a jsem zvědava, jak se k ní naše vláda postaví. Měla by jednat, dokud není pozdě, nemůžeme si dovolit další přešlapy, které ovlivňují naši ekonomiku a mohou nám uškodit u našich nejbližších spojenců.

11 0
možnosti
Foto

Odpadkovým košem Evropy jsme, protože zákazníci chtějí levné zboží a protože žikeme v zemi s mnohem menším trhem, než je třeba Německo. Co lze Jourové vyčítat, že pro třísku v oku jiného nevidí trám v oku svého "šéfa" ANO.

4 6
možnosti
Foto

Při čtení některých názorů si připadám jako při zácpě, taky valím oči. A to jste v krátké chvilce již druhý blogem s tímto talentem.

Já totiž nepochopil (kromě jiného) čím Jourová (kterou ostatně vůbec nemusím) urazil maďarského voliče (když už jste to od Orbána opsal)?

Orbán svůj interní způsob řízení státu popsal jako "neliberální demokracii", což kromě toho, že to je oxymoron, přiznává významné prvky omezování demokracie a totalitární směrování. Jourová to označila (a podle mne zcela logicky a správně) za "nemocnou demokracii", což jakožto hodnocení spadá do její pracovní náplně.

Pokud tedy Jourovou napadáte, můžete napsat, v čem se mýlí, proč by měl být její výrok útokem na svrchovaný stát a proč je to urážka maďarského voliče? Díky.

7 7
možnosti

Neveselé, leč zřejmě pravdivé čtení !

14 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik