Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

....... k vypovězení LS by přinejmenším potřeboval, aby sa Evropa dostala do pořádnýho politicko-ekonomicko-migračního varu,- Řecko, Itálie, Španělsko, Skandinávie, Balkán atd. - ale ty jeho euroholky Jourový, Charanzový, Maxový by z teho asi trefil šlak. Předsednictví v temhle spolku mají v roce 2021 přikleplý Portugalci a Slovinci,- žádná hitparáda to teda nebudeVEU !

1 1
možnosti

jen maly dotaz: jakymi kroky byste dosel k vypovezeni Lisabonske smlouvy?

0 0
možnosti
Foto

K11a94r85e24l 25C34a66c68h

4. 10. 2020 17:48

Pokud k tomu AB ještě nemá dost odvahy, měli by ho jeho poradci k tomu nějak dokopat. Je lhostejné, jak je LS jištěna proti možnosti vypovězení nespokojenými. Hluboce se omlouvám Václavu Klausovi, který se té smlouvě jako president tak bránil. President však v tomto státě nemá právo Veta a tak VK musel vyhovět tlaku parlamentu. Spolupráce národních států na co možná nejširší úrovni je užitečná věc. Rozpuštění národních států do jednoho mnohonárodního superstátu je však věc druhá o kterou značná část občanů nejen naší republiky nemá z mnoha důvodů zájem.

Autorovi článku karma.

6 0
možnosti

Pan Bloger je člen SPD? Vypadá to tak! A touží po spolupráci s Babišovým ANO?

Přitom si myslíte, že jsou Babišovi bližší tepláky než premiérství? Tomu nerozumím!

:-)

3 5
možnosti

J66a48n 97B22u89r55d41a

4. 10. 2020 15:33

Lisabonskou smlouvu nejde vypovědět. To je právní nesmysl.

0 0
možnosti

Všechny smlouvy se dají vypovědět - většinou před válku, za války a po válce. Stačí chvíli počkat, až začne válka s Tureckem. :-)

2 1
možnosti

Pro mě je důležité, jaká bude utvořena koalice právě v mém kraji. Takže prozatím nemůže být o nějaké spokojenosti či nespokojenosti řeč.

Jiné je to ovšem s volbami senátními, které se dotýkají nás všech. A tam mi vadí poměrně jasný výsledek mě extrémně nesympatické a nevzdělané Němcové.

To je opět políček slušnosti a asi nemůže překvapit, že přichází z Prahy. Knihovnice, jejíž praxe spočívá v pětadvacetiletém leštění poslanecké sesle poráží po prvním kole na lopatky

prof. RNDr. Václava Hampla, DrSc.

Vím. Život není o titulech, ale pokud absolventka školy života, jež spolupracovala například se známým ministrem "Íčkem" dostane důvěru voličů, tak je něco dost špatně. Čekal jsem, že mě může překvapit jen "kobliha" a ono koukám, že mezi voliči je těch "koblih" daleko více, než by člověk očekával.

8 6
možnosti

Vy jste babišovec nebo okamurovec? :-)

0 7
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik