Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No jakkoli jsem fandil v této sestavě dvou adeptů Trampovi, tak pokud bude zvolen Biden, je dobré se modlit, aby ty 4 roky přežil, protože ta Harrisová, to je jiný a daleko horší poděs.;-)

7 0
možnosti
Foto

Ale i migranti pijí pivo, takže jaké multi-kulti. Islám zakazuje jen destiláty a víno. O pivu ani slovo. Aha, o to Vám jde - aby Vám ho nevypili! ;-D

0 3
možnosti
Foto

Kdežto milovníci starých pořádků horují pro Trumpa. Co dodat? ;-D

1 4
možnosti
JS

Nevím, co jsou to staré pořádky. Pro Trumpa nehoruji, ale z nového demokratického prezidenta USA mám obavy. Obávám se, že de facto bude prezidentovat někdo, nebo cosi, o čemž nemám žádné informace.

6 0
možnosti
JK

Jste vážně nešťastný člověk. Už vám asi nezbývá nic jiného, než útěk do Ruska nebo Číny, taky v KLDR by se vám mohlo líbit. Tady vás ti sluníčkáři dostanou. Už se blíží.;-D

6 14
možnosti
Foto

Máte to nějak divně politologicky srovnané. Trpíte dnes rozšířeným bludem, že kdo není pro neomarxisty, je pro Rusko, komunistickou část Číny či Severní Koreu. On svět není tak jednoduchý a binární, jak si ho představují někteří.

10 0
možnosti
ZZ

konec ameriky v současné podobě, navolením socialismu, který my, máme za sebou, hledejme na začátku, zrušením otroctví(cca 200let a černoši si usurpují nároky bez ohledu na přínosy dohledu a pravidelné práce) přijetím deklarace nezávislosti, plné honosných hesel, a vlastním zpochybněním tohoto aktu (že se jako sejde pár strejců a vyhlásí nezávislost a nový stát), ústavou, opět plnou vznešených myšlenek a s tolika dodatky, že původní smysl aby pohledal, soužitím tolika států s tolika vládami a svými zákony, že se naplňuje čas vrátit se k podstatě samostatnosti jednotlivých států

9 1
možnosti
RM

Jeden dotaz tzv. mimo mísu : Trump vedl výrazně v mnoha státech a pak nakonec díky korespondenčním hlasům stát stratil. Jak to mají ošetřené, aby zde nemohlo docházet k podvodům? Bylo by možné za peníze přesvědčit korespondenty aby volili zaplaceného voliče (Bindena?)

5 0
možnosti
Foto

K podvodům může dojít vždy a všude. V USA je to ale ošetřeno na maximální možnou míru, takže na případný podvod, které mohou být pouze v jednotkách případů, by se stejně vždy přišlo. Korespondenční hlasování nefunguje tak jak si asi hodně lidí myslí. Tedy že napíšete dopis a tam uvedete že volíte toho či onoho. V každém případě musíte mít volební lístek a ten je pevně spojen s údaji, které jsou v čipu vaší ID nebo řidičském průkazu. A počítače mají možnost si to ohlídat, aby někdo nešel volit například dvakrát.

12 0
možnosti
SB

Mně by spíše zajímalo, zda v Kremlu se jim nehoní hlavou myšlenka, že kdyby USA se skutečně dostaly do obrovské vnitřní krize, tak že by Rusko mohlo zkusit něco s Aljaškou.

2 5
možnosti
PN

malo pravdepodobne. Aljasku Rusko ztratilo, protoze byla moc daleko. USA se rozhodlo ji odkoupit, nebo si ji vzit a neplatit nic. Takze Rusak usoudil, ze bud bude mit nejaky pakatel, nebo nic a Aljasku prodal. Nic se na tom nezmenilo, je proste moc daleko.

2 0
možnosti
PK

Velmi odvážná sázka....

0 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik