Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paradoxně, asi nevýstižněji tu jejich volební reality show okomentoval jeden ruský komentátor:

Analytik Dmitrij Abzalov připomněl, že „na Rusko byly uvaleny sankce za to, že se někteří zástupci opozice nemohli dostat na volební okrsky jako pozorovatelé“. „Zdá se mi, že se všechno obrátilo naruby. USA by měly nyní uvalit sankce samy na sebe,“ dodal s tím, že „když se něco podobného děje v Bělorusku, pak Američané žádají sankce a nové volby“. ;-D

Rusové se nyní asi dobře baví a vůbec se jim nedivím.

P.S. O té Mirce v textu to je fakt dobré, už dlouho jsem se po ránu tak dobře nepobavil. ;-D

3 1
možnosti

Hurá, Biden vyhrál, gratuluji !!! :-)

1 0
možnosti

...... vždycky všechno nějak dopadne, žejo?!,- v každým případě, pokud Biden ustojí všechny soudy ohledně legálnosti (nelegálnosti) voleb a bude vyhlášen za vítěze, pak hnedle první měsíc po inauguraci bude jasno, kdo si ho vodí na špagátech!,- ....... začne totiž okamžitě a s definitivní platností rušit dekrety(výkonná nařízení) svého předchůdce a vydávat svoje vlastní, tedy "po jejich ovoci poznáte je!"

1 1
možnosti
Foto

To pivo musí bejt ale hrozně hnusnej sajrajt.

3 0
možnosti

J40a62n 77R75á13ž

7. 11. 2020 19:36

A tak si říkám, že léčbu Bidenem, či spíše Harrisovou a vším, co tato dáma představuje, Američané potřebují jako koza drbání. Žili dlouho ve svém světě, který byl čím dál víc spíše virtuální, než skutečně realistický. Probuzení, to jest střet s globální realitou potřebují. Jak ti napravo, aby si uvědomili, že svět se posunul od vlády Reagana jinam, tak ti nalevo, aby si uvědomili , že bez tvrdé práce nejsou koláče ani v socialismu. A všichni dohromady potřebují , aby jim došlo, že Spojené státy už přestaly být pupkem světa, kolem kterého se všechno točí.

3 0
možnosti

Korespondenční hlasování bylo zavedeno v USA už v 19. století. V minulých prezidentských volbách hlasovala čtvrtina voličů korespondenčně. :-)

5 0
možnosti

Nějak jsem si nevšiml, že by "sluníčka horovala". Kolik oslavných blogů a článku pro Bidena najdete? Zato nenávistí k Bidenovi a horoucí láskou k Trumpovi to všude srší...

8 0
možnosti
Foto

Mezi množinou sluníčkářů a množinou fandů Bidena nebude nijak velký průnik. Asi tak velký jako mezi inteligencí Trumpa a Bidena.

0 0
možnosti

Sluníčka hotovala pro migranty, ti se k nám nějak nedostavili, tak nyní hotují pro Bidena.

To he opravdu skvělý oslí můstek...co dodat! ;-D

7 3
možnosti
Foto

I85v87a30n 13M23a30r14e49k

7. 11. 2020 17:31

Ne, opravdu "nedostavili" . . . . Podivín, Břeclavsko, 48 "sirotků" v kamionu, nic? Rv

3 6
možnosti

My starší si pamatujeme, že prezident toho moc nezmůže a mnoho nového neprosadí. JFK, který se nebál Sovětů, odpráskli jako psa, Clinton si užíval orál, Bush st. válčil s Irákem, Bush ml přidal Afghánistán, Obama dostal Nobelovku za mír - válčil bez expanze. Trump podpořil Izrael, který údajně Biden moc podporovat nebude. Počkáme, uvidíme. Někdo se bojí, že Biden zavede socialismu, u Trumpa se zas báli, že zavede fašismus. Lidi jsou nadměrně vyděšení.

5 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik