Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

No a co - tak vykládají Ruské vakcíny a má jich být 2 miliony dávek.

My máme ale od EU do dnešního dne už cca 580 tisíc / za 2 měsíce usilovné činnosti celé EU.

A to snad tak stojí za ocenění, ne ?

;-D;-D;-D

1 0
možnosti
AT

Ano, 2 miliony. V červnu.

1 1
možnosti
PB

No pane jo, to je ale nálož proruské agitace. Musel jsem se přesvědčit že jsem stále na iDnes a že mi to nějaký šotek nepřepnul na nějaký proruský propagandistický server.

4 2
možnosti
JD

Tož on funguje zákon akce a reakce. Čím více křečovité protiruské propaganady, tím větší zástup lidí smýšlejích jako autor blogu. Obvzvlášť v Česku to tak funguje, tady je vůbec zakořeněná nedůvěra ve vládnoucí garnituru, včetné té, kterou si sami zvolíme.

A podobně za minulého režimu byla spousta jeho zapřisáhlých zastánců, co jakoukoliv kritiku tehdejšího společenského zřízení přičítali vlivu propagandy z "druhé strany". Asi jako vy.

6 2
možnosti
LU

Pán poslanec Valášek sa zachoval správne, dúfam že ho budú nasledovať aj ostatný.

Ihneď po doručení Sputnika opustil koalíciu poslanec Za ľudí a predseda výboru pre európske záležitosti Tomáš Valášek odchádza pre nákup vakcíny Sputnik V z koalície a vzdáva sa funkcie vo výbore.

Na Facebooku napísal:

Tajné vojenské lety. Neoverené ruské vakcíny. Záhadný sprostredkovateľ blízky Vladimírovi Putinovi.

Sem sa dopracoval predseda vlády Slovenskej republiky rok po voľbách. Tie viedli k vzniku vlády, ktorá mala po rokoch Ficovho a Dankovho koketovania s extrémami európskej politiky navrátiť túto krajinu medzi normálne, rešpektované krajiny Západu. Tam, kde je Slovensko bezpečné, kde má obchodných partnerov a kam patrí hodnotami zakotvenými v našej ústave.

3 3
možnosti
AN

všechny vakcíny - Pfizer a spol - jsou na trhu v provizorním režimu. Stejně jako Sputnik.

2 3
možnosti
Foto

Přesně to co popisujete jsem včera slyšel ve zprávách na televizi JOJ. Navíc očkují tam hodně mladších lidí, protože mají k dispozici Astra Zenecu a tu dávají jen lidem do 55 let. Tuto vakcínu nabízí i jako dar kde kdo protože ji zejména starší lidé na západě odmítají. Chtělo by to ohledně této vakcíny víc osvěty, vůbec nemusí být špatná.

2 0
možnosti
LU

AstraZeneca určite nie je zlá, ale má podstatne vyššie vedľajšie účinky, ktorých sa ľudia boja.

Po zaočkovaní pedagógov niektoré školy museli uzavrieť pre silné vedľajšie účinky, napr v bratislavskej základnej škole neprišlo do práce 26 z 28 zaočkovaných učiteľov pre horúčky a bolesti kĺbov---

1 0
možnosti
JK

Žádná změna. Údernický článek proruského trolla o tom, jak přece nepodlehneme zkažené EU, jak je vše ruské úžasné a se špinavým šlápnutím na Paní prezidentku. Rv

5 10
možnosti
AN

takže citace Čaputové je nepravdivá?

2 0
možnosti
MV

Mohl byste uvést konkrétní případy, kdy jiné vakcíny zapříčinily to, o čem píšete ve svém ukázkově ideologickém blogu? Lidé by měli mít možnost si vybrat. Sebe nechám naockovat čímkoliv, co bude schváleno v EU. Brazílie Rusku vakcínu vratila, sami Rusové se k vakcíne z důvodu nedostatečné kapacity produkce nedostanou, atd atd. Maďaři a ruská enklava ve Vojvodine, ať se nechá napichat čím chce. Já si počkám na EU schválenou variantu vakcíny.

5 3
možnosti
JH

Panu Valíčkovi bych naordinoval AstruZenecu

2 0
možnosti
JH

Ohledně léků, vakcín... mohou politikařit jen vyložení roštáci!

3 0
možnosti
MV

Jj, pan prezident Zeman se mezi ně zařadil už před pár dny

3 2
možnosti
DR

Výborně napsáno. Je vidět, kam až některé politiky dovedla ta jejich probruselská zaslepenost.

Jasná karma. R^

10 2
možnosti
MV

a kam vede takto prorusky sepsany blog?

3 6
možnosti
DK

Pane Dvořáku, nastudujte si něco o tom, za jakých podmínek lze používat v zemích EU (potažmo ve všech vyspělých zemích světa) to či ono léčivo (lék).

Krom jiného musí být na klinických testech prokázána jeho účinnost a prozkoumány vedlejší účinky, kontraindikace.

Rusko nikomu z těch zemí, které už Sputnik V užívají, nic takového nepředložilo. Věří se ústním tvrzením.

A naopak. Pfizer and BioNTech, AstraZeneca a další toto "neošulili".

A také si nastudujte, kde všude ve světě se "hromadně" používá.

Ale pokud se chcete takovou vakcínou dát očkovat, tak prosím. Jak je libo. To platí i pro Slovensko. Přeji mu z celého srdce, aby Sputnik vyřešil problém, který tam s covidem mají. Ale riziko je to obrovské.

6 1
možnosti
JD

Chcete říct, že vakcíny schválené EU už prošly důkladnými klinickými testy včetně prozkoumání vedlejších účinků? To je přece běh na dlouhou trať, minimálně několik let.

Jinak bych se raději tolik neoháněl vyspělostí nějakých zemí, ono už to pomalu přestává platit, alespoň v případě EU. A navíc skutečnost je taková, že ty vyspělé země zažívají bezprecedentní lockdown, což je do budoucna ještě více bude srážet dolů, zatímco "nevyspělé" země budou přinejmenším dotahovat. Předpokládám, že do této kategorie setrvačně řadíte Čínu, které koronakrize pomůže urychlit ekonomicky předstihnout USA. Vyspělost je pomíjivá a každá civilizace, která "škrtí" své produktivní složky plus příští generace v zájmu ochrany slabých spěje k úpadku, jakkoliv to můžeme považovat za znak vyspělosti.

4 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik