Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Ty jo, tak tuhle rétoriku jsem naposledy slyšel v 80. letech minulého století. Nejenže stejné slovní obraty, ale dokonce i stále stejné smyšlené mechanismy o tom, kterak funguje zlý, imperialistický svět a jako nevadnoucí třešnička na dortu i závěrečné sdělení, že zahnívající USA každým dnem padnou na kolena a pak do bláta zapomnění.

Poprvé jsem to slyšel někdy před půl stoletím, takže vše nejlepší ke kulatému jubileu.

1 0
možnosti
JP

Typické řeči nebo spíše přání představitele zemanovsko-putinovské galérky ze čtvrté cenové skupiny.

1 0
možnosti
JF

Tak Joe už přestřelil jen tím že je docela zelenac. Jinak dost dobrý nastřel podstaty R^ Jestli Joe je figurka Zuckerberga, Gatese a jine IT bankobandy, tak třeba Zuckerberg už má Čínu doma. :-)

0 0
možnosti
JM

J79a97n 96M55a83r77e66k

25. 3. 2021 18:54

Pamatuji leta sedmdesátá minulého století, kde tisk (v Kanadě i USA) tvrdil, že dollar jde do kopru. Dollar tu stále je. Vidím, že si pan autor blogu popustil trochu žlučovodem. Nenávist vůči USA se stal velikou modou.

Pan autor píše: "...Biden a jeho klika nemá za sebou ani podporu domácího obyvatelstva...." Kde pan autor vzal tuto informaci? Proč byl tedy Biden zvolen prezidentem USA? Proč se půl Ameriky chtěla zbavit toho "netvora Trumpa", čemuž Čecháčkové nadšeně tleskali? A najednou Biden není "IN"? Nechápu, jak by mohlo Rusko potopit USA, když ani sami nemají pořádné splachovací záchody? Co užitečného pro svět přineslo Rusko za posledních sto let? I ten jejich kalašnikov je opajcován z německého sturmgeweru.

3 1
možnosti
JB

J84i61r35i 43B44o53r

25. 3. 2021 17:34

Absolvent VUML by to nenapsal lépe.

5 0
možnosti
Foto

Mě stejně fascinuje ta fascinovanost autora Ruskem a nenávist k USA. Přitom bych se ho rád zeptal, jak nám USA někdy v dějinách ublížily? A co Rusko? To nám asi neublížilo, ale bratrsky pomohlo, viďte?

5 0
možnosti
MK

M52i81l38a64n 24K86e85s20l

25. 3. 2021 22:55

USA nám neublížily,ale také nepomohly.

1 0
možnosti
PK

No pokud lze na chvíli zapomenout na vir, tak se to vyvijí na mezinárodní scéně dosti ošklivě, co píší Amimedia...jen fakta

17.3. Amiprezident prohlásil Rusko za zabijáka s dodatkem, že „za to zaplatí“, což představuje zcela nový a nejnižší bod diplomatického dna, nesloužící ani americkým zájmům, ani míru.

Den před tímto prohlášením, odtajnilo svoji zprávu oddělení CIA pro vnitřní bezpečnost, které tvrdí, že Rusko zasáhlo do amerických loňských voleb s cílem pošpinit kandidaturu stávajícího prezidenta a jeho stranu, podpořit prezidenta Trumpa a podlomit důvěru lidí v americký volební proces.

Pátral jsem v Amitisku , zda nevyšla nějaká zpráva o šetření pana Muellera k výše uvedenému, bo tato komise běží již třetí rok, nic jsem bohužel nenašel, pokud někdo máte cokoliv dejte to..

Ani info z medii o vnitřní situaci přiliš nenahrávaji jednotně frontě proti Asii., když nyní FBI pečuje o fandy DT jako o domácí extremisty, takže je otázka zda těch cca 90 mil. Bude ochotno sdílet bojové nadšení pro boj za moc a zisk vojensko-bezpečnostního komplexu

Vypadá to tak, že další a další sankce vhánějí Rusko do náruče Pekingu, jestli tam tedy již neni ....a to není rozhodně dobrá zpráva ...

2 0
možnosti
Foto

No, vehnat Rusko do náručí Pekingu opravdu není dobrá zpráva.

Ale v první řadě pro Rusko.

4 0
možnosti
IB

I28v68o 77B29o49u47š16e

25. 3. 2021 16:56

Není vám ze sebe tak trošku na blinkání nad tím vaším hloubkovým rozborem?

1 0
možnosti
Foto

Já nevím, čím to je, ale po přečtení se cítím tak jako... umazaný...

3 2
možnosti
Foto

"Začalo přibývat úvah co bude s dolarem a dnes už jen sledujeme, jak RF utahuje smyčku kolem USD a přidávají se další, kteří se za tímto účelem spojili. Pád dolaru je neodvratný."

Můžete být konkrétnější???

1 0
možnosti
Foto

Udělal jsem pokus. Mám tu kennedyovskou dolarovou minci a zkusil jsem, co udělá, když ji pustím. Spadla! Skutečně, pád tohoto dolaru byl neodvratný.

:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik