Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

To maj být Němci snad stejně blbý jako jsou Češi? a nebo Green Dealem by se chtěli zbavit toho, když jim někdo doplácí na plyn ? a Německo také moc jako ekonomika služeb nevypadá jestli jen tedy nevypadlo ze seznamu ... co teprve nějaká ekonomika služek ve vlastních cizích automobilkách, to už je snad Škoda mluvit ... jinak R^ ... ono se ve finále za někoho dost blbě přemýšlí, i když to skoro tak už vypadá že to někomu i vyhovuje být ovcí ke střihu [UA][>-][UA]EU IVVH ;-)

0 0
možnosti
Foto

Proč blbí?

Třeba Schröder je Rusy bohatě zaplacený. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Já si myslím, že když už Češi byli schopni poslat 600 milionů korun na zbraně pro Ukrajinu, tak vydrží i 100 Kč za litr benzínu. Přeci jen nám je většině milejší svoboda než kus žvance. A nic na tom nezmění vaše neustálá snaha papouškovat kremelská moudra.

Velvyslanectví Ukrajiny uveřejnilo účet u ČSOB, kam lze posílat příspěvky, které budou: Za shromážděné finanční prostředky zastupitelský úřad Ukrajiny vybere obranný materiál ve spolupráci s obrannými experty a zástupci Obranné sekce Hospodářské komory ČR a Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu ČR.

V koordinaci se státními orgány, HK ČR, AOBP a ukrajinskou ambasádou bude zajištěna zákonem určená administrativa a následná logistika dodání.

Zdroj: https://www.facebook.com/UkraineEmbassyinCzechia/

Číslo účtu je: 304 452 700/0300

[UA] [>-] [UA] EU [UA] [>-] [UA] EU [UA]

5 4
možnosti
LH

Tak mám podporovat zlodějnu statu, distributorů a pumparu... Jako jedni z mála v EU jsme bez opatření.. Bravo...

5 1
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik